Blue Jeansi cu buzunar special creat pentru telefoane cu ecran de 4 inci sau mai mare

blue jeansi cu buzunar special pentru telefon

Suntem la finele anului 2012, iar trendul actual este sa deti un gadget mobile cu ecran cat mai mare (vezi ca exemplu – Samsung GALAXY S3, GALAXY Note 2, HTC Droid DNA/Butterfly, LG Optimus VU, LG Optimus G, etc), iar de la anul urmeaza sa se lanseze o serie de device-uri cu ecran de 5 inci si rezolutie Full HD (1920×1080) si sa nu uitam de tabletele de 7 inci. Dar ce ne facem cu aceste gadget-uri, multe dintre ele nu au loc in buzunarele noastre sau daca au creaza un oarecare discomfort.

Un Kickstarter —  I/O Denim a venit cu o idee interesanta, sa creeze blue jeansii cu buzunar special pentru astfel de gadget-uri, undeva deasupra genunchiului. Blugii vor fi fabricati in Statele Unite si promit sa fie dintr-un material moale, dar rezistent in acelasi timp.

O astfel de pereche de jeansi ar costa in jur de $115 (aproximativ 380 lei). Oamenii din spatele acestui proiect au strans deja $5865 din bugetul de $10000 de dolari, bani necesari pentru productia lor. Te-ar interesa achizitionarea unei astfel de perechi, de jeansi?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.