Romanian Racing reaprinde pasiunea pentru Dacia noastra cea de toate zilele

 Ca sa va convingeti ca cele mai tari jocuri le descoperim din greseala, astazi in timp ce ma uitam pe Google Play store dupa aplicatii, am dat peste un joc care se numeste Romania Racing, un joc 100 % romanesc. Creat de Mogos Radu, Romanian Racing reaprinde pasiunea pentru unul din cele mai cunoscute branduri romanesti din timpul comunismului si anume – Dacia.

Jocul este unul bazat pe tipul de curse “beat the clock,” se desfasoara pe 4 trasee, toate inspirate din peisajul pitoresc al Romaniei (Muntii Apuseni,  Muntii Carpati,  Spre Sibiu si Marea Neagra). Avem posibilitatea de a conduce un numar de 9 masini (Dacia 1100, Dacia 1300, Dacia Nova si chiar doua masini de politie, tot Dacii) dar numai daca reusim sa ne clasam pe un loc suficient de bun pentru a putea strange banii necesari achizitionarii unei noi masini. Nu mi-a placut faptul ca masinile nu poarta denumirea clasica, probabil din cauza drepturilor de autor asupa brandului Dacia, dezvoltatorul acestui joc a fost nevoit sa redenumeasca masinile, folosindu-se de denumiri in limba italiana. Oricum aacest aspect nu este un impediment.

Grafica jocului este una buna cu suficiente detalii pe cele 4 trasee, gameplay-ul, cat si sentimentul de patriotism m-a facut sa ma “indragostesc” pe loc de Romanian Racing. Inca sunt anumite bug-uri in joc, pe care Radu mai mult ca sigur ca v-a incerca sa le repare, daca il veti ajuta cu, pareri sau sfaturi constructive.

Acest joc este disponibil in 4 limbi: romana, germana, engleza si franceza si poate fi descarcat gratuit direct de pe Google Play store.

httpvh://youtu.be/NXlyvf5E55Y

7 Comentarii

      Comenteaza

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *