Lenovo lanseaza desktop-ul pentru gaming Erazer X700

PC Dekstop Lenovo Erazer X700 Gaming (2)

Cum toti marii producatori de gadget-uri sunt prezenti in aceste zile la targul international CES din Las Vegas, nici Lenovo nu putea sa lipseasca de acolo. Astazi, producatorul chinez a anuntat noul PC Desktop pentru gaming Erazer X700, un model scump, dedicat gamerilor cu buget nelimitat pentru ca preturile incep de la 1500 de dolari in sus. Acest model vine cu suport pentru doua placi video (dual graphics), iar limita sunt placile video NVIDIA GeForce GTX660, ATI CrossFireX sau AMD Radeon HD 8950.

Modelul de varf al gamei X700 va fi echipat cu un procesor Intel Core i7 Extreme, optiunea de a conecta pana la 6 monitoare simultan cu ajutorul tehnologiei AMD Eyefinity. Erazer X700 suporta extinderea memrorie de stocare pana la 4 TB cu ajutorul unor rack-uri. Bineinteles ca nu va lipsi HDD-ul intern, cat despre partea de design, carcasa arata “out of this world,” vorba unui coleg.

Lenovo Erazer X700 va fi disponobil abia din luna iunie a lui 2013, incepand de la 1500 dolari. Pretul creste in functie de optiunile alese de cumparator. 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *