Samsung Electronics a anuntat la CES 2013 gama de Smart TV-uri pentru 2013

televizorul Samsung Smart TV S9000 UHD 4K

Samsung Electronics Co., Ltd. a deschis o noua era in materie de sisteme Home Entertainment prin introducerea in premiera a unui nou set de functionalitati pentru televizoarele Smart TV, a unui ecran mai mare ce aduce o calitate nemaiintalnita a imaginii si ofera design-ului un plus de eleganta. Indiferent de preferinta consumatorilor pentru televizoare LED, OLED sau UHD (Ultra High Definition), televizoarele Samsung Smart TV din 2013 le ofera consumatorilor posibilitatea de a se bucura de o experienta de divertisment realista, complexa si cu adevarat integrata.

Datorită creşterii foarte rapide a numărului de aplicaţii şi de conţinut disponibil, consumatorii se confruntă cu provocarea copleşitoare de a descoperi conţinut de calitate, care să răspundă intereselor lor. Consumatorii sunt în căutarea unor noi moduri uşoare prin care să poată avea acces, în acelaşi loc, la mai multe tipuri de conţinut”, a declarat Kim Hyun-Suk, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics. 

“De aceea, am simplificat modul în care utilizatorii pot ajunge la acest conţinut, prin dezvoltarea de funcţii intuitive, a unei convergenţe fără limite şi a unei game largi de tipuri de conţinut, alături de un ecran mai mare şi de imagini de înaltă calitate. Cu ajutorul tuturor acestor îmbunătăţiri, consumatorii vor putea beneficia de posibilităţi nemaiîntâlnite până acum la sistemele home entertainment.”

Dintre principalele facilitati noi dezvoltate pentru televizoare Smart TV din 2013 fac parte:

  • Tehnologia S-recommendation:
  • Platforma Smart Interaction in versiune mai complexa
  • Samsung Smart Hub intr-o versiune imbunatatita si reproiectata
  • Continut si conectivitate cu functii de multi-screen
  • Kitul Smart Evolution

Pentru mai multe detalii despre toate gama 2013 de smart tv-uri accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

 

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *