Samsung anunta noua gama de produse audio-video pentru 2013

Samsung soundbar HW-F750(2)

Samsung creste gradul de conectivitate si usurinta de utilizare a gamei de produse audio-video din 2013, incluzand primul soundbar care faciliteaza realizarea de conexiuni Bluetooth cu televizoare Smart TV.

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergenta digitala, extinde gama sistemelor audio digitale prin lansarea de produse noi care transforma orice sistem Home Entertainment intr-un sistem audio complex si performant. Produsele din gama audio-video lansate de Samsung in 2013 aduc imbunatatiri la nivelul conectivitatii wireless. Totodata, a fost lansat primul soundbar de pe piata care faciliteaza realizarea de conexiuni Bluetooth cu un televizor Smart TV.

Noutatile includ:

  • Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F750): este primul care are incorporata tehnologia de amplificare cu tub vidat destinata cresterii calitatii sunetului.
  • Boxele portabile – Wireless Bluetooth Speaker de la Samsung (model DA-F60) aduc un nou nivel de calitate si de fidelitate a sunetului prin intermediul codec-ului superior aptX si a conectivitatii facilitate de tehnologia NFC (Near Field Communication).
  • Sistemul Home Theatre de 7. 1 canale de la Samsung (model HT-F9750W) a fost creat pentru a se potrivi perfect cu televizoarele Samsung din 2013, avand incorporat un amplificator pe baza de nitrura de galiu (GaN), ce creste fidelitatea sunetului. In plus, designul si usurinta utilizarii sistemului aduc in fiecare casa o experienta perfect integrata.
  • Player-ul Blu-ray premium de la Samsung (model BD-F7500) – aduce functionalitati imbunatatite ce dau utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de experienta de vizualizare standard (SD, standard definition) sau HD (High Definition) la o rezolutie de nivel superior.

Datorită inovaţiilor aduse permanent ecranelor, consumatorii au nevoie să-şi completeze experienţa vizuală cu ajutorul unor sisteme Home Theatre de cea mai bună calitate”, a declarat Sunny Lee, Vicepreşedinte Executiv al diviziei de Visual Display din cadrul Samsung Electronics.

Produsele lansate dovedesc faptul că utlizatorii se pot bucura de o calitate superioară a sunetului şi un design premium, fără a fi nevoie de compromisuri în ceea ce priveşte accesibilitatea acestor produse, uşurinţa de utilizare sau simplitatea lor.   

Pentru mai multe detalii despre toate aceste produse le puteti afla din comunicatul de presa atasat acetui articol ceva mai jos.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *