AccesoriiStiriTech

Samsung anunta noua gama de produse audio-video pentru 2013

Samsung soundbar HW-F750(2)

Samsung creste gradul de conectivitate si usurinta de utilizare a gamei de produse audio-video din 2013, incluzand primul soundbar care faciliteaza realizarea de conexiuni Bluetooth cu televizoare Smart TV.

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergenta digitala, extinde gama sistemelor audio digitale prin lansarea de produse noi care transforma orice sistem Home Entertainment intr-un sistem audio complex si performant. Produsele din gama audio-video lansate de Samsung in 2013 aduc imbunatatiri la nivelul conectivitatii wireless. Totodata, a fost lansat primul soundbar de pe piata care faciliteaza realizarea de conexiuni Bluetooth cu un televizor Smart TV.

Noutatile includ:

  • Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F750): este primul care are incorporata tehnologia de amplificare cu tub vidat destinata cresterii calitatii sunetului.
  • Boxele portabile – Wireless Bluetooth Speaker de la Samsung (model DA-F60) aduc un nou nivel de calitate si de fidelitate a sunetului prin intermediul codec-ului superior aptX si a conectivitatii facilitate de tehnologia NFC (Near Field Communication).
  • Sistemul Home Theatre de 7. 1 canale de la Samsung (model HT-F9750W) a fost creat pentru a se potrivi perfect cu televizoarele Samsung din 2013, avand incorporat un amplificator pe baza de nitrura de galiu (GaN), ce creste fidelitatea sunetului. In plus, designul si usurinta utilizarii sistemului aduc in fiecare casa o experienta perfect integrata.
  • Player-ul Blu-ray premium de la Samsung (model BD-F7500) – aduce functionalitati imbunatatite ce dau utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de experienta de vizualizare standard (SD, standard definition) sau HD (High Definition) la o rezolutie de nivel superior.

Datorită inovaţiilor aduse permanent ecranelor, consumatorii au nevoie să-şi completeze experienţa vizuală cu ajutorul unor sisteme Home Theatre de cea mai bună calitate”, a declarat Sunny Lee, Vicepreşedinte Executiv al diviziei de Visual Display din cadrul Samsung Electronics.

Produsele lansate dovedesc faptul că utlizatorii se pot bucura de o calitate superioară a sunetului şi un design premium, fără a fi nevoie de compromisuri în ceea ce priveşte accesibilitatea acestor produse, uşurinţa de utilizare sau simplitatea lor.   

Pentru mai multe detalii despre toate aceste produse le puteti afla din comunicatul de presa atasat acetui articol ceva mai jos.

[showhide]

Noua gamă Samsung de sisteme audio digitale aduce conexiuni wireless mai uşor de stabilit şi un sunet bogat şi foarte clar pentru orice sistem audio

Samsung creşte gradul de conectivitate şi uşurinţă de utilizare a gamei de produse audio-video din 2013, incluzând primul soundbar care facilitează realizarea de conexiuni Bluetooth cu televizoare Smart TV 

Las Vegas, SUA, 9 ianuarie 2012Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial în industria dispozitivelor media digitale şi a tehnologiilor de convergenţă digitală, extinde gama sistemelor audio digitale prin lansarea de produse noi care transformă orice sistem Home Entertainment într-un sistem audio complex şi performant. Produsele din gama audio-video lansate de Samsung în 2013 aduc îmbunătățiri la nivelul conectivității wireless. Totodată, a fost lansat primul soundbar de pe piață care facilitează realizarea de conexiuni Bluetooth cu un televizor Smart TV.

Noutăţile lansate includ:

  • Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F750): este primul care are încorporată tehnologia de amplificare cu tub vidat destinată creşterii calităţii sunetului.
  • Boxele portabile – Wireless Bluetooth Speaker de la Samsung (model DA-F60) aduc un nou nivel de calitate şi de fidelitate a sunetului prin intermediul codec-ului superior aptX şi a conectivităţii facilitate de tehnologia NFC (Near Field Communication).
  • Sistemul Home Theatre de 7. 1 canale de la Samsung (model HT-F9750W) a fost creat pentru a se potrivi perfect cu televizoarele Samsung din 2013, având încorporat un amplificator pe bază de nitrură de galiu (GaN), ce creşte fidelitatea sunetului. În plus, designul şi uşurinţa utilizării sistemului aduc în fiecare casă o experienţă perfect integrată.
  • Player-ul Blu-ray premium de la Samsung (model BD-F7500) – aduce funcţionalități îmbunătăţite ce dau utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de experienţa de vizualizare standard (SD, standard definition) sau HD (High Definition) la o rezoluţie de nivel superior.

Datorită inovaţiilor aduse permanent ecranelor, consumatorii au nevoie să-şi completeze experienţa vizuală cu ajutorul unor sisteme Home Theatre de cea mai bună calitate”, a declarat Sunny Lee, Vicepreşedinte Executiv al diviziei de Visual Display din cadrul Samsung Electronics. “Produsele lansate dovedesc faptul că utlizatorii se pot bucura de o calitate superioară a sunetului şi un design premium, fără a fi nevoie de compromisuri în ceea ce priveşte accesibilitatea acestor produse, uşurinţa de utilizare sau simplitatea lor.   

Ca o dovadă în plus a poziţiei de lider deţinută de Samsung la capitolele inovaţie, design şi dezvoltare de produse, Soundbarul HW-F750 şi Blu-ray player-ul Smart BD-F7500 au câştigat premii pentru inovaţie în cadrul târgului internaţional CES 2013. Noua gamă de produse pentru sistemele home theatre poate fi vizitată la standul expoziţional Samsung, nr. 12004, din Sala Centrală a târgului internaţional CES, organizat la Centrul de Convenţii din Las Vegas (LVCC), în perioada 7-10 ianuarie 2013.

Sunete mai vii şi mai intense fără interferenţe

Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F750) reprezintă răspunsul la nevoia de a obţine un sunet intens, bogat şi natural. Soluţia este oferită prin integrarea în premieră în acest produs a amplificatoarelor cu tub vidat. În plus, modelul HW-F750 oferă cel mai ridicat grad de conectivitate prin intermediul funcţiei Sound Share, care ajută utilizatorii să realizeze, prin Bluetooth, conexiuni wireless între soundbar şi televizoarele inteligente. Senzorul cu giroscop optimizează sunetul și îl reglează în funcţie de înălţimea, unghiul de rotire sau de înclinare din care este emis, garantând redarea unui sunet de înaltă calitate indiferent de poziţia barei de sunet. Toate aceste funcţionalităţi permit acum consumatorilor să instaleze sistemele de sunet în orice loc dorit, eliminând practic orice limitări.

Pentru a creşte şi mai mult uşurinţa utilizării, consumatorii pot folosi acum funcţia AirtrackON care porneşte automat soundbarul atunci când televizorul este aprins şi le dă posibilitatea să o controleze cu ajutorul telecomenzii. Fiind subţire şi având subwoofer wireless propriu, modelul HW-F750 va fi compatibil cu anumite televizoare Samsung Smart TV şi va fi perfect integrat cu designul premium al televizoarelor inteligente. Astfel, se obţine îmbinarea perfectă între vintage şi modern. 

Cea mai înaltă calitate a sunetului distribuit wireless prin dispozitive portabile:

Boxele Wireless Bluetooth de la Samsung (model DA-F60) aduc un nou nivel de calitate şi claritate a sunetului de care consumatorii se pot bucura când sunt acasă sau când se află în mişcare. În plus, acestea au încorporată şi tehnologia Near Field Communication (NFC) cu ajutorul căreia utilizatorii pot conecta adaptorul audio la alte dispozitive NFC compatibile, precum smartphone-uri sau tablete, printr-o simplă apropiere. Nu în ultimul rând, sistemul Samsung de andocare oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi în casă un DA-F60 drept difuzor pentru un televizor Samsung Smart TV, prin conectare via Bluetooth.

Modelul DA-F60 încorporează magneţi neodymium şi un radiator pasiv pentru a reuşi să producă sunetele emise de sistemele audio Hi-Fi de lux, oferind, de asemenea, o reproducere calibrată a sunetelor de frecvenţă joasă şi eliminând aproape toate interferenţele, chiar şi la volum mare. De asemenea, utilizatorii se vor bucura de o redare optimizată a sunetului şi de o experienţă de înaltă calitate datorită codec-ului superior aptX pe care îl încorporează.

Cântărind doar aproximativ 1 kilogram şi jumătate, modelul Samsung DA-F60 îmbină perfect fidelitatea şi portabilitatea, reuşind să reproducă o gamă completă de sunete la o amplitudine joasă. Aceste avantaje transformă boxele wireless bluetooth în compania perfectă pentru drumurile în afara casei.

Îmbinare surprinzătoare dintre cea mai înaltă calitate audio şi video

Sistemul Home Theatre de 7.1 canale de la Samsung (model HT-F9750W) a fost creat pentru a deveni perechea perfectă a televizoarelor Samsung din 2013. Sistemul are un design şi o uşurinţă crescută de folosire care oferă posibilitatea de a avea, în orice casă, o experienţă total integrată. Prin noua funcţie TV Sound On orice utilizator poate porni imediat sunetul de 1,330 de waţi al Sistemului Home Theatre (HTS) şi opri difuzorul televizorului cu un singur click pe telecomandă. Acest vârf de gamă al sistemelor HTS încorporează tehnologiile exclusive Samsung cu tub vidat şi amplificatoare digitale alături de ultimele facilităţi întâlnite la televizoarele Samsung Smart TV pentru a crea cea mai amplă experienţă de divertisment disponibilă.

Modelul HT-F9750W poate reda sunetul multidimensional emis de difuzoare datorită noului codec DTS® Neo fusion dezvoltat exclusiv de Samsung pentru a oferi o experienţă de divertisment similară cu cea trăită într-un cinematograf. În acest fel, consumatorii se pot bucura în orice casă de un efect sonor excepţional.

Noul codec DTS® Neo fusion dezvoltat exclusiv de Samsung oferă o calitate a sunetului nemaiîntâlnită, în timp ce amplificatorul Gallium Nistride (GaN) produce o gamă de sunete foarte largă, ce depăşeşte pragul sunetelor percepute de om. Toate acestea, dublate de un tub vacuum folosit în preamplificator, dau consumatorului posibilitatea de a se bucura de un sunet clar, foarte natural şi de a avea interferenţe minime. Difuzorul de tip CPID (Ceramic Polypropylene Injection Diaphragm) creşte rezoluţia sunetului astfel încât fiecare sunet este redat distinct.   

Calitatea excepţională a imaginii sistemului HT-F9750W poate fi observată chiar de la prima privire, chiar şi la televizoarele UHD (Ultra-High Definition) care vor fi lansate pe piaţă în 2013. Tehonologia Samsung 4K produce imagini cu adevărat reale, culori vii şi optimizează rezoluţia imaginii până la nivelul Ultra-High Definition (UHD).

Componenta Blue-ray a sistemului Home Theatre de 7.1 canale dă posibilitatea rulării simultane a mai multor aplicaţii, oferind de asemenea şi ultimele facilităţi Samsung: Smart Hub® şi AllShare®. Acest sistem de 1,330 de waţi reprezintă completarea pe care orice iubitor de sunet de calitate o caută pentru a beneficia de o experienţă de divertisment la cele mai înalte standarde.  

Standardele divertismentului sunt crescute prin optimizarea performanţei şi vitezei de redare a imaginii

Blu-ray player-ul premium Samsung model BD-F7500 cu rezoluţie Ultra High Definition (UHD) oferă o experienţă vizuală realistă şi măreşte bucuria vizionării filmelor preferate prin optimizarea calităţii conţinutului video de la SD (Standard Definition) şi HD (High Definition) la imagini de o rezoluţie superioară, precum cea oferită de televizoarele Ultra High Definition (UHD). Acest player subţire are încorporate un procesor dual-core şi funcţii specifice televizoarelor Samsung Smart TV, Smart Hub® şi AllShare®, pentru ca utilizatorii să poată avea o calitate de neegalat a imaginilor şi o interfaţă intuitivă.

Noul player Blu-ray premium de la Samsung este în egală măsură modern şi clasic. Suprafaţa perfect finisată, cu nuanţe de negru lucios, contrastează cu rama de aluminiu şi oferă aceleaşi trăsături de design întâlnite la majoritatea ecranelor negre plate din segmentul premium. 

Procesarea video pentru modelul BD-F7500 include un algoritm dezvoltat exclusiv de Samsung, care creşte calitatea vizuală a imaginilor digitale codate la rate reduse de compresie şi reduce gradul de pixelare a imaginilor. Această trăsătură este deosebit de importantă atât pentru maximizarea calităţii imaginii video preluate de pe Internet, cât şi pentru creşterea clarităţii imaginii. BD-F7500 este dotat cu un procesor video superior, dual-core de 900 MHz x 2 – o premieră pentru industria de profil – pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună calitate a imaginii şi de cea mai rapidă viteză de navigare pe Internet.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!