Primul televizor OLED din lume cu ecran curbat lansat de Samsung la CES 2013

primul televizor OLED Samsung cu ecran curbat (3)

In cadrul CES 2013 de la Las Vegas, Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat primul televizor OLED din lume cu ecran curbat, impingand si mai departe limitele inovatiei in materie de Home Entertainment.

Ecranul OLED al noului televizor este curbat pentru a da un efect de adancime imaginii difuzate. In acest fel consumatorii se pot bucura de o experienta vizuala complexa si cu adevarat realista, in stilul salilor de cinema.

Samsung s-a angajat să aducă mereu inovaţii în materie de tehnologie pentru televizoare prin care să depăşească orice nivel aşteptare sau dorinţă pe care consumatorii ar putea-o avea. Vom continua şi de acum încolo tradiţia dezvoltării unor televizoare Samsung inovative prin introducerea constantă de noi tehnologii pentru TV care să uşureze viaţa consumatorilor, chiar şi dincolo de graniţa abia stabilită cu ajutorul televizorului OLED cu ecran curbat.” a declarat HS Kim, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics.

Folosindu-se de puternica expertiza tehnologica detinuta in materie de ecrane, Samsung a imbunatatit calitatea televizoarelor OLED cu ecrane curbate, pentru a creste usurinta cu care consumatorii se pot uita la o imagine de la televizor. Ecranul curbat are o diagonala de 55 de inci (140 cm) si este modelat intr-o forma care acopera mult mai eficient campul vizual al utilizatorului pentru ca permite ca distanta dintre acesta si display sa ramana aceeasi, din aproape orice unghi de vizibilitate in care s-ar afla privitorul.

Mai multe detalii despre acest televizor OLED gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *