StiriTablete

Asus lanseaza o noua tableta de 7 inci dar mai ieftina, cu un aspect similar lui Nexus 7

Tableta ieftina Asus MeMO Pad Android JellyBean

Google si Asus sunt in spatele proiectului caruia le-a adus in 2012 premiul pentru cea mai dorita tableta – Google Nexus 7. La CES 2013, producatorul taiwanez a adus un model ceva mai nou, asemanator tabletei Nexus 7, dar cu specificatii ceva mai slabe pentru a se incadra in pretul de $150 de dolari.

Astfel Asus lanseaza noul model de tableta MeMO Pad cu Android JellyBean cu un ecran, cu diagonala de 7 inci la o densitate de 170 ppi (pixeli per inci) si o rezolutie de 1024×600. In pluc acest model vine cu un procesor VIA WM8950 de 1GHz cu 1GB de RAM si accelerator grafic (GPU) Mali-400, la care se adauga o memorie interna in doua variante 8 sau 16GB plus un slot pentru microSD card ce poate extinde memoria tabletei la 32GB. Asus MeMO Pad mai este dotat cu o camera frontala de 1 megapixel capabila sa inregistreze video la 720p si o baterie de 4270 mAh ce ofera pana la 7 ore de utilizare (sustine producatorul).

Noua tableta este gandita pentru ca toata lumea sa aibe acces la un device ieftin, care sa ruleze ultima versiune de Android. Asus MeMO Pad va putea fi achizitionata incepand din aceasta luna in trei variante (alb, negru si roz) de pe pietele emergente, la un pret recomandat de producator, de 149 de dolari. Deocamdata nu avem detalii despre disponibilitatea ei in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!