Aplicatia Facebook pentru iOS si Android primeste un nou update

Facebook

Daca pe iOS aplicatia Facebook nu prezinta prea multe probleme de optimizare, nu putem spune acelasi lucru despre versiunea pentru dispozitivele cu Android. Facebook Inc se chinuie de ceva vreme sa optimizeze aceasta aplicatie, deoarece este mai mereu foarte inceata,in alte cazuri pur si simplu pierde conexiunea la internet, nereusind sa actualizeze sectiunea News feed sau multe alte probleme semnalate de utilizatori.

De aproximativ doua zile versiunea aplicatiei (5.3) pentru iOS, a primit un update ce integreaza functia de a putea trimite mesaje prin serviciul de voce, abilitatea de a impartasi povestile prietenilor pe timeline, pe pagini sau in grupuri si o incarcare a imaginilor mult mai rapid (cel putin asa sustine compania). In fereastrea de mesaje au fost adaugate ca optiune standard faimoasele emoticons si optiunea de a trimite poze sau abilitatea de inregistrare voce.

Screenshot_2013-01-19-01-50-21

Aceast update este incepand de astazi disponibil si pentru terminalele care ruleaza sistemul de operare Android, aducand aplicatia la versiunea 2.1.

Ce conţine versiunea aceasta:

• Open and view photos faster
• Share your friends’ stories to timelines, pages and groups
• Send voice messages when you have more to say

Aplicatia Facebook poate fi descarcata gratuit de pe App Store (pentru iPhone, iPad, iPod) si de pe Google Play Store (pentru dispozitivele cu Android).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *