Samsung ne arata incotro se indreapta lumea device-urilor mobile

device samsung afisaj flexibil Youm

De aproximativ doi ani de zile, Samsung studiaza modalitatea prin care ar putea implementa afisaje flexibile in viitoarele sale device-uri, motiv pentru care la marea majoritate a evenimentelor importante (targuri, expozitii) din lumea tehnologie precum CES, MWC sau IFA, producatorul coreean si-a prezentat de fiecare data progresul facut in acest domeniul prin prezentarea unor astfel de ecrane flexibile bazate pe ceea ce ei numesc — Youm.

In acest an la CES, Samsung a facut urmatorul pas prezentand un telefon prototip cu un ecran flexibil Youm. Desi telefonul nu ruleaza deocamdata un sistem de operare complet, ci mai degraba doar o interfata grafica demo, similara cu TouchWiz UI -ul marca inregistrata Samsung.

Samsung Electronics a dat publicitatii un videoclip, unde sunt demonstrate astfel de device-uri hibrid (tableta/telefon) ce au la baza tehnologia Youm si trebuie sa va marturisesc aceste terminale arata promitator. Daca Samsung v-a lansa un astfel de gadget in 2013-2014, v-ar interesa achizitionarea lui?

httpvh://youtu.be/rOoGgkXAWVQ

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *