COSMOTE extinde planurile tarifare de date si lanseaza modemul Connect E372 cu viteze de pana la 43,2Mbps

Modem Cosmote E372

COSMOTE Romania isi extinde planurile tarifare de date oferind viteze de internet ce ajung pana la 43,2 Mbps. Odata cu lansarea noilor planuri tarifare, Cosmote mai lanseaza si un modem care sa permita aceasta experienta a vitezei de net de pana la 43,2 Mbps. In plus aveti nevoie de un dispozitiv care sa permita o asemenea viteza cum sunt GALAXY S3, iPhone 5, Nokia Lumia 900 sau oricare alt model de smartphone care permite asemenea viteze in 3G.

Deoarece ne dorim sa punem la dispozitia clientilor cea mai buna experienta de utilizare pentru toate serviciile noastre, ne indreptam gradual catre cel mai recent trend in tehnologie – 4G LTE. Astfel, COSMOTE Romania lanseaza planuri tarifare de date mobile imbunatatite, oferind dublul vitezei de internet mobil, confirmandu-si inca o data angajamentul de a-si dezvolta reteaua oriunde exista cerinta de a satisface o nevoie a clientilor. Ne concentram in mod constant sa oferim tehnologie de ultima generatie si acest lucru va fi vizibil si prin urmatoarele noastre lansari”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.

Noul modem Connect E372, ofera clientilor beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL, sau XXL viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps si de incarcare de pana la 5.76Mbps. Cosmote E372 poate fi achizitionat incepand de la 1 leu pentru oricare din abonamenetele mai sus mentionate sau fara conectare la 319 lei (TVA inclus).

Modemul COSMOTE E372 suporta card microSD de pana la 32GB si este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 şi Mac OS. Driverele se vor instala automat in momentul conectarii dispozitivului.

Pentru mai multe detalii accesati comunicatul de presa atasat acestui articol, ceva mai jos.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *