AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Actualizarea la JellyBean v4.1.1 a ajuns in Romania pentru posesorii de HTC One S

htc one s review 19

Asteptat de cateva luni de zile bune, software upgrade-ul la Android 4.1.1 JellyBean pentru posesorii de telefoane HTC One S este in sfarsit disponibil si in Romania. Update-ul poate fi descarcat prin conexiune wireless (OTA), poarta build number-ul 3.17.401.102 si are aproximativ 603 MB.

Daca nu ati fost deja notificati, incercati sa instalati manual software-ul. Pentru acest lucru trebuie sa intrati la Setari > Despre telefon > Software updates > Verifica firmware-ul. Odata instalat, noul firmware build ar trebui sa va arate Android 4.1.1.

Upgrade-ul este disponibil pentru modelul de telefon HTC One S liber de retea, nu va putem confirma daca este disponibil si pentru modelele la abonament (Vodafone, Orange, Cosmote), dar daca cineva reuseste sa descarce soft-ul, va rugam sa reveniti cu un comentariu si sa ne confirmati acest lucru.

Upgrade JellyBean Android 4.1.1 pentru HTC One S build number 3.17.401.102

Intrebati cand va fi disponibila actualizarea la JellyBean pentru acest telefon (HTC One S procesor S3) in Romania, reprezentantii HTC Romania au raspuns ca nu au informatii oficiale despre update. O alta dovada de ignoranta in fata clientilor HTC. E posibil sa nu fi fost oamenii informati, cu toate astea cine ar trebui sa isi dea interesul pentru ca aceste detalii sa ajunga  in timp util la clienti?

Raspunsul HTC Romania referitor la actualizarea la JellyBean pentru HTC One S

2 Comments

  1. L-am primit si eu pt Galaxy S2, Android 4.1.2, merge foarte smooth, mergea si inainte dar au adaugat functionalitati OK fata de ICS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!