HardwareStiri

Colorful pregateste placa video GeForce GTX 660 Glorious Mission

co1

Poate ca numele de Glorious Mission nu suna prea multe clopote printre gamerii din west, dar este un nume destul de popular printre jucatorii francizei multiplayer Battlefield. Este de la sine inteles ca producatorii de placi video creaza design-uri speciale bazate pe joc. Si iata ca se intampla ca producatorul de placi video interesat de Glorious Mission sa fie Colorful, cunoscut pentru segmentul sau de performanta iesita din comun in proiectarea placilor video ce niciodata nu inceteaza sa ne uimeasca. Ultima sa creatie se contureaza la nivel de desen, si noi avem acces.

co2
Bazat pe GPU-ul GeForce GTX 660, noua placa video Colorful iGame Glorious Mission foloseste un cooler ce imbunatateste design-ul multi strat din aluminiu folosit in prezent. Cooler-ul foloseste doua blocuri de aluminiu de 92 mm fiecare, catre care caldura este condusa cu ajutorul unor heat pipe-uri groase de 8 mm, pentru a raci GPU-ul.
co3
Cele doua ventilatoare sunt inconjurate de foi de metal. Colorful nu precizeaza o data anume pentru lansarea pe piata, dar noi ne asteptam a fi undeva in jurul evenimentului Computex de anul acesta, sau daca nu in sezonul de cumparaturi din timpul noului an Lunar 2013.
co4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!