Huntkey debuteaza seria FX de surse

h1

Huntkey Enterprise Group, furnizor profesionist la nivel mondial al surselor, debuteaza cea mai recenta serie de surse ale sale, denumita FX, incluzand sursa FX500SE, ce este certificata 80Plus Platinum, si sursa FX620M, certificata 80Plus Bronze.

Seria FX de surse sunt pe deplin compatibile din punct de vedere al eficientei, cu certificarea 80Plus Platinum (FX500SE) si Bronze (FX620M). Inglobeaza o iesire puternica de 12V ce livreaza pana la 90% din puterea disponibila pe puntea de +12V pentru gamerii extremi, destul cat sa alimenteze majoritatea placilor video puternice si a procesoarelor la nivele infime de zgomot. Este special proiectata pentru gamerii inraiti ce doresc eficienta iesita din comun si produse de gaming puternice.

h2

Sursa FX500SE este certificata 80Plus Platinum, avand o putere de 500 W. Eficienta sa merge pana la 92% pentru o solicitare in sarcina tipica. FX500SE foloseste un ventilator de 12 cm, ce este in mod inteligent pornit sau oprit cand o schimbare in temperatura este detectata, pentru o mai buna optimizare a sistemului de racire si un zgomot minim.

Incorporeaza componente japoneze de mare calitate, folosite pentru medii extreme. Regularea voltajului de care dispune sursa este de asemenea excelent, aceasta obtinand un voltaj de +12V, regularea voltajului fiind de aproximativ +/-1%.

h3

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x