AccesoriiStiriTech

Logitech lanseaza Ultrathin Keyboard Mini, accesoriul perfect pentru iPad Mini

Logitech Ultrathin Keyboard Cover mini (2)

Logitech lanseaza dispozitivul 2 in 1 (carcasa, tastatura) Logitech Ultrathin Keyboard Cover mini special creata dupa design-ul premiatei si apreciatei Ultrathin Keyboard Cover pentru iPad, doar ca acum se prezinta in varianta mica, de 7 inch.

Director de brand development pentru accesorii de tableta in cadrul Logitech, domnul Alexis Richard a precizat: „Am adaptat design-ul carcasei-tastatură Logitech Ultrathin Keyboard Cover, apreciat în industrie ca cea mai bună tastatură mobilă pentru iPad, pentru modelul iPad mini,”

„Gândește-te la ea ca cealalată jumătate al propriului iPad mini. Design-ul de șapte inch se potrivește la fix cu iPad mini iar tastele mari ajută o tastare fără probleme, păstrând ecranul tabletei liber pentru conținutul cu adevărat important.” 

Aceasta tastatura care este in acelasi timp si carcasa pentru iPad mini, va avea un pret recomadat de 80 Euro.

httpvh://youtu.be/yagVrOiCmG8

httpvh://youtu.be/KsqsORSx23U

[showhide]

Logitech Ultrathin Keyboard mini devine jumătatea lui iPad mini

NEWARK, California – 5 februarie 2013Logitech a lansat Logitech Ultrathin Keyboard mini, o tastatură-carcasă protectoare concepută să îmbunătățească experiența pe care utilizatorul o are pe iPad mini. Logitech Ultrathin Keyboard mini te ajută să te bucuri la maxim de toate opțiunile pe care le ai pe iPad mini, să vizionezi filme, imagini, să accesezi aplicații  în timp ce experiența tastării va fi una foarte confortabilă. Iar profilul tabletei nu va fi modificat; aceasta va rămâne subțire și ușoară.

„Am adaptat design-ul carcasei-tastatură Logitech Ultrathin Keyboard Cover, apreciat în industrie ca cea mai bună tastatură mobilă pentru iPad, pentru modelul iPad mini,” a precizat Alexis Richard, director de brand development pentru accesorii de tabletă în cadrul Logitech. „Gândește-te la ea ca cealalată jumătate al propriului iPad mini. Design-ul de șapte inch se potrivește la fix cu iPad mini iar tastele mari ajută o tastare fără probleme, păstrând ecranul tabletei liber pentru conținutul cu adevărat important.”

Atașându-se cu ajutorul unor magneți integrați, foarte puternici, Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de un cover de aluminiu subțire ce se asortează cu iPad mini și oferă protecție durabilă. Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o tastatură integrată Bluetooth EasyType ce oferă un layout tradițional într-un format mic, de 7 inch. Aceasta conține și taste-scurtături pentru comenzile pe care le folosești cel mai des, precum copy sau paste.

Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o funcție On/Off, ceea ce înseamnă că iPad mini pornește automat atunci când deschizi cover-ul și intră în stand-by atunci când îl închizi. Tastatura are o autonomie de viață de trei luni (dacă o folosești în medie două ore pe zi) la o singură încărcare.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard mini va fi disponibil în Europa din această lună la un preț recomandat de 79,99 Euro.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!