Samsung anunta o gama variata de produse digitale in cadrul Forumului European de la Monaco

Samsung Electronics unul din liderii mondiali in materie de produse electronice si electrocasnice a prezentat de curand in cadrul Forumului European de la Monaco, o gama variata de produse noi cum ar fi: camera foto smart NX300, Serie 7 Chronos si notebook-urile din Seria 7 Ultra, masina de spalat Eco Bubble (WF80F5E) sau modelul de televizor Ultra High Definition de 85 inci (modelul 85S9).

camera foto smart NX300

Camera NX300, echipata cu obiectiv de 45 mm cu F1,8, fiind primul D cu un singur set de lentile existent pe o camera pentru consumatori ce permite filmarea full HD.

televizor Ultra High Deifinition Samsung UN85S9

La capitolul home entertainment, compania a lansat televizorul Ultra High Definition de 85 inci(modelul 85S9). Acesta ofera o rezolutie de patru ori mai buna, dezvaluind imagini de o claritate nemaiintalnita. Este dotat cu un procesor care converteste imaginile HD si Full HD la rezolutie UHD, oferind o experienta de vizionare cu totul noua.

Series 7 Chronos

Noua gama de PC-uri adusa de Samsung in Europa cuprinde produse care combina inalta performanta cu excelenta in design. Noua Serie 7 Chronos aduce performanta profesionala intr-o forma mai usoara si mai subtire, cu performanta quad-core, ecran full HD de 15,6 inci, multi-touch in 10 puncte, ofera o experienta multimedia optimizata pentru Windows 8. Toate produsele mentionate mai sus, vor fi disponibile pe piata europeana in cel mai scurt timp.

Samsung Eco Bubble

Pentru mai multe detalii accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *