Samsung lanseaza aspiratorul inteligent NaviBot CornerClean

Aspirator robot Samsung NaviBot CornerClean VR10F71

Samsung Electronics anunta lansarea noului model din clasa electro casnice — NaviBot CornerClean VR10F71, cea mai noua tehnologie dezvoltata pentru aspiratoarele-robot cu vaccum. Datorita performantei ridicate de aspirare aduse de noul aspirator-robot Samsung, este eliminata nevoia de a mai aspira inca o data cu un aspirator clasic, dupa curatarea suprafetelor cu aspiratoarele-robot. Noul NaviBot asigura cea mai inalta eficienta in curatare prin intermediul tehnologiei inteligente pe care o incorporeaza, a capacitatii imbunatatite de aspirare si a flexibilitatii crescute de miscare. Noul model NaviBot CornerClean poate curata perfect si in profunzime, dintr-un colt in altul al spatiului avut in vedere, indiferent de textura suprafetei de care vorbim.

Aspirator robot Samsung NaviBot CornerClean VR10F71 (2)

Facilitatea POP-OUT Brush si sistemul Visionary Mapping Plus sunt completate de un design minimalist si elegant si de existenta unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor, datorita caruia noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanta nemaiintalnit pana acum

Aspirator robot Samsung NaviBot CornerClean VR10F71 (7)

Datorita tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsungaspiratorul-robot NaviBot este capabil sa genereze o harta inteligenta a suprafetelor casei si, de asemenea, poate sa se reincarce in mod automat, fara a mai fi nevoie de vreo actiune din partea utilizatorului. NaviBot este dotat cu doua procesoare care controleaza activitatea printr-un program inteligent de navigatie (Visionary Mapping™ Plus System). Mai precis, noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o camera video performanta care inregistreaza imagini ale suprafetelor din vecinatate cu o viteza de 15 cadre per secunda, pe care le foloseste apoi pentru a recrea o harta inteligenta a casei.

Pentru mai multe detalii accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *