Apple ar putea lansa doua modele de iPhone si doua tablete iPad in 2013

picture-011

Probabil ca ati observat ca nu am precizat nimic despre zvonurile care circula de la inceputul anului, referitor la viitoarele dispozitive Apple. Deoarece aceste zvonuri au parut exagerate, Gadget Talk a evitat subiectele respective. Insa, pentru ca sunt atat de multi fani ai acestui brand care doresc informatii despre viitoarele telefoane si tablete Apple, credem ca este necesar sa va aducem la cunostiinta cateva vesti/zvonuri despre aceste modele, ce vor fi lansate in 2013.

Conform ultimelor zvonuri (care nu sunt neaparat adevarate) Apple ar putea lansa doua modele de iPhone in acest an. Aici vorbim despre un iPhone 5S care ar urma sa fie dotat cu un ecran de 5 inch pentru a concura cu competitia actuala si iPhone 6 care va continua mostenirea lasata de Steve Jobs.

Multi tind sa credea ca exista un sambure de adevar in aceste zvonuri, deoarece sub conducerea lui Tim Cook, Apple a schimbat radical strategia companiei, iar cele mai bune exemple sunt modele de iPad 3 si iPad 4 care au fost lansate la doar cateva luni distanta (pana la acea data Apple nu lansa mai mult de un model pe an), plus modelul de iPad Mini care iasa din tiparul cu care clientii Apple au fost obisnuiti pana in septembrie 2012, ca sa nu mai spunem ca iPhone 5 vine cu un ecran de 4 inch si dimensiuni noi, fata de precedentele modele sub conducerea vizionarului Jobs.

Majoritatea produselor lansate in 2012 nu se mai incadreaza in standardul Apple din dinastia Jobs. E posibil sa vedem in 2013 si doua tablete noi, noute: iPad 5 si iPad Mini 2. Deocamdata toate aceste detalii sunt la nivel de zvonuri nimic nu a fost confirmat oficial.

Credeti ca Apple ar putea lansa 2 telefoane iPhone intr-un singur an? Dar 2 modele de iPad?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.