Romtelecom lanseaza o noua platforma de comunicare ‘Studiourile Romtelecom prezintă FilmOferta’

magazin Romtelecom exterior Studiourile Romtelecom prezinta Filmoferta

RomTelecom anunta simplificarea brandului si o noua sa identitate vizuala, precum si un nou pachet pentru clientii rezidentiali, comunicat prin intermediul unui nou concept de comunicare:

  • Simplificarea de brand și noua identitate vizuală sunt introduse printr-o campanie nouă de comunicare pentru lansarea ofertei de primăvară -“Studiourile Romtelecom”;
  • Conținut premium, HBO și HBO Comedy, plus două canale exclusive (Shorts TV și Comedy Central Extra) într-un pachet cu 3 servicii.

Astfel Romtelecom ofera noilor sai clienti pachete cu servicii de televiziune, internet si telefonie, incluzind canalele premium HBO si HBO Comedy, plus cele dou canale exclusive – Shorts TV si Comedy Central Extra – pe intreaga perioada contractuala de doi ani. Shorts TV este un canal dedicat scurt-metrajelor pentru televiziune, iar Comedy Central Extra este  dedicat celor dependenti de comedie. Preturile noilor pachete incep de la 49 lei/luna (TVA inclus), pentru primele 3 luni. Pentru restul perioadei contractuale, pretul pachetului va fi de 59 lei/luna cu TVA.

magazin Romtelecom interior filmoferta

Clientii existenti de televiziune ai Romtelecom beneficiaza gratuit de canalele HBO si HBO Comedy pana la 31 martie, urmand ca dupa aceasta data, aceste canale  sa fie disponibile, doar in cadrul unei oferte promotionale, la un tarif de 10 lei/luna cu TVA, pentru clientii care isi exprima intentia de a le pastra in grila.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *