Android 4.2.2 build JDQ39 distribuit pe terminalele Google Nexus 7, Nexus 10 si GALAXY Nexus

Tableta Google Nexus 7 (4)

Numerosi utilizatori din intreaga lume raporteaza faptul ca Android 4.2.2 este distribuit de Google catre terminalele sale din gama Nexus. Update-ul este confirmat in acest moment pentru modelele GALAXY Nexus, tableta Nexus 7 (nu putem confirma daca pentru toate variantele 8/16/32 GB + 3G) si tableta Nexus 10.

Noul firmware build este JDQ39 si pare sa repare problema cu Bluetooth-ul pe GALAXY Nexus, meniul de selectarea a APN-urilor a fost modificat, icoanele pentru Bluetooth si WiFi ne conecteaza direct daca executam o apasare mai lunga, Lockscreen-ul a fost si el modificat, daca dezactivam widget-urile nu se mai poate face scroll la stanga sau la dreapta. Inca nu avem confirmarea ca repara problema de reset (black screen) pe GALAXY Nexus, unde utilizatorul trebuie sa seteze animatia telefonului la .5x pentru a evita acele resetari neplacute ale telefonului. O alta modificare o reprezinta bara de notificare, unde acum ne arata cat timp dureaza instalarea unei  aplicatii de pe Play store.

galaxy nexus update android 4.2.2 jdq39

Soft-ul este distribuit ca deobicei de catre Google direct din serverele sale. Daca descoperiti alte noutati in acest update, va rugam sa reveniti cu un comentariu, va multumim.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *