Samsung anunta seriile de imprimante Xpress M2875 si ProXpress M4070 dotate cu procesoare Cortex-A5 de 600MHz

Imprimanta  Batian_N_pers

Samsung Electronics lanseaza patru noi imprimante laser si multifunctionale pentru IMM-urile care doresc sa isi imbunatateasca productivitatea si sa scada costurile operationale.

Principalele atribute ale imprimantelor din seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 sunt performanta de top si fiabilitatea. Aceste noi imprimante sunt dotate cu procesor Cortex-A5 de 600 MHz si au memorii de mare capacitate pentru o printare ultra-rapida, de 28-40 pagini pe minut. Seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 permit folosirea cu usurinta a unei game variate de tipuri de hartie, inclusiv coli groase sau carton.

„Costul, fiabilitatea, performanța și productivitatea devin factori cheie luați în considerare de clienții noștri companii mici și mijlocii”, a declarat JooSang Eun, Senior Vice President în cadrul diviziei Printing Solutions a Samsung Electronics.

„Fiind unul dintre liderii pieței de imprimante laser A4, ne-am extinsportofoliul de imprimante cu o soluție foarte perfomantă și totuși eficientă din punct de vedere al costurilor. Aceste produse vor îndeplini toate cerințele pe care clienții noștri le au.”

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *