Samsung anunta data la care anumite telefoane vor primi JellyBean

Samsung-Android-Jelly-Bean-Upgrade

In sfarsit Samsung Romania a binevoit sa ofere cateva informatii referitoare la data cand software update-ul versiunea Android 4.1.2 JellyBean va fi disponibil pentru anumite modele din gama GALAXY. Le-ati cerut, noi vi le oferim.

 • Pentru Samsung GALAXY S2 GT-I9100update la 4.1.2, in prima jumatate a lunii martie
 • Pentru Samsung GALAXY Note 2 GT-N7100update la 4.1.2, in luna februarie
 • Pentru Samsung S Advance GT-I9070update la 4.1.2, in a doua jumatate a lunii martie
 • Pentru Samsung GALAXY Nexus GT-I9250update-ul la 4.2.1 va fi disponibil in urmatoarea saptamana.

De pe aceasta lista lipsesc modelele GALAXY S3 GT-I9300, GALAXY Note GT-N7000 (original), GALAXY Ace 2, GALAXY Tab 2 si GALAXY Tab 7 Plus, despre care nu avem la aceasta ora informatii, dar vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea de la Samsung.

Update: Avem informatii cum ca Samsung Electronics a pornit upgrade-ul la Android 4.1.2 pentru modelul GT-N7000 in Asia si Europa. Anumiti utilizatori din Germania anunta ca au primit astazi de dimineata upgrade-ul la JellyBean, firmware build-ul este JZO54K, iar fisierul are numai putin de 800 MB.

Update2: Multumim lui Titus care ne-a confirmat ca a primit Android 4.1.2 pe Galaxy Note GT-N7000 achizitionat la liber de la Germanos si conectat pe cartela la Cosmote. Cei ce reusesc sa upgraduiasca acest model in celalalte retele, ii rugam sa lase un comentariu in sectiunea de comentarii.

Update 3 (Septembrie 6): Samsung a anuntat la lansarea Galaxy Note 3 si Galaxy Gear ca actualizarea la Android 4.3 pentru posesorii de Galaxy S4 si Galaxy S III va fi disponibila din luna octombrie. (Galaxy Note II nu a fost inclus in acest anunt).

Update 4 (1 Octombrie): Avem ceva informatii despre actualizarea la Android 4.3 pentru telefoanele Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note II si HTC One! Francezii de la SFR (fostul Vodafone Franta) au anuntat ca actualizarile incep din luna octombrie si pot dura pana la finele anului. Mai multe detalii aici. Din Romania, deocamdata nici o veste, nici unul din operatori si nici producatorii nu au anuntat nimic oficial pe acest subiect.

Update 5 (Octombrie 17): Samsung se tine oarecum de promisiune si porneste upgrade-ul la Android 4.3 pentru telefonul Galaxy S4, modelul 4G LTE. Momentan este disponibil doar in Germania prin Samsung Kies, dar e de asteptat ca in curand sa ajunga si la posesorii de S4 din Romania.

Update 6 (Noiembrie 4): E oficial, de astazi Samsung distribuie o actualizare Android 4.3 pentru modelul de smartphone Galaxy S3 (GT-I9300).

Nu uitati ca suntem unul din putinele site-uri romanesti care ofera astfel de informatii. Daca sunteti multumiti de munca prestata de noi in cadrul Gadget Talk Romania, va rugam sa dati un LiKE pe pagina de Facebook, follow pe contul oficial de Twitter, subscribe pe Youtube si circle pe Google Plus. Enjoy!

sursa

98 Comentarii

                            Comenteaza

                            Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *