HTC One Negru surprins in imagini cu cateva ore inainte de lansarea oficiala

HTC-ONE-M7-Negru

Telefonul HTC One (HTC M7) nu mai este un mare secret, insa in cursul zilei de ieri producatorul taiwanez a impartasit pe retelele de socializare o poza in care se pot vedea o serie de dispozitive ascunse sub o prelata, pregatite pentru lansarea oficiala de astazi. Printre ele vedem si un dispozitiv ce pare a fi o tableta datorita dimensiunilor mult mai mari. Se pare ca HTC are pregatite mult mai multe surprize pentru noi, nu doar telefonul HTC One.

Se zvonea inca de anul trecut faptul ca HTC pregateste redebutul sau pe segmentul de piata al tabletelor, iar in ultima saptamana presa de specialitate a vorbit foarte mult despre proiectul celor de la Ubuntu (Ubuntu for smartphones, Ubuntu for tablets) si posibila colaborarea cu HTC. Compania Ubuntu a postat la randul ei un advertorial care face referie la ‘Ubuntu for tablets‘ si evenimentul HTC de astazi.

terminale HTC eveniment 19 februarie

Asteptam cu nerabdare conferinta de presa ce va avea loc in orele urmatoare unde vom afla toate detaliile despre noile telefoane si probabil colaborarea dintre HTC si Ubuntu. Gadget Talk va va oferi posibilitatea de a viziona in timp real acest eveniment, asa ca stati cu ochii pe noi. Mai multe detalii in urmatoarele ore.

HTC One invelit

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.