Asus lanseaza un clip promotional SF intitulat ‘Ultimate Craftsmanship. Today’ pentru MWC 2013

Clip promotional Asus FonePad Windows 8

Asus a postat astazi pe contul sau de Youtube un videoclip intitulat ‘Ultimate Craftsmanship. Today,’ ce pare rupt dintr-un film science-fiction. Clipul prezinta o nava spatiala care aterizeaza in mijlocul Barcelonei, chiar pe catedrala Sagrada Familia.

In descrierea videoclipului Asus a postat urmatoarea fraza “Join us on Feb. 25, when Pad and Phone come together,” fraza care ne trimite cu gandul la FonePad, un dispozitiv similar cu PadFone, dar care va rula sistemul de operare Windows 8. Zvonuri referitoare la o posibila colaborarea Asus – Microsoft pentru lansarea unui astfel de terminal, au aparut in presa inca de la inceputul anului.

Daca este vorba despre FonePad sau nu, conform frazei de final a promo-ului “Metallic Miracle,” ne trimite cu gandul la faptul ca acest dispozitiv are o carcasa metalica, iar fraza de pe site-ul oficial al companiei “Asus Unleashes the Next Mobile Transformation,” pare sa indice ca este intradevar vorba despre FonePad.

httpvh://youtu.be/MnfOXx4k6-8

Mai multe detalii despre lansarea acestui dispozitiv misterios, vor fi dezvaluite de producatorul taiwanez in cadrul conferintei de presa ce va avea loc pe 25 februarie, la MWC 2013.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.