Samsung lanseaza GALAXY Camera, modelul Wi-Fi-only

samsung galaxy camera wifi fata spate android

Samsung Electronics a lansat GALAXY Camera (Wi-Fi), cel mai nou membru al seriei GALAXY Camera, un model care imbina performanta de top in fotografie cu sistemul de operare Android 4.1 (Jelly Bean) si conectivitatea Wi-Fi dual-band.

GALAXY Camera (Wi-Fi) are toate inovatiile si caracteristicile practice oferite de GALAXY Camera, darfara posibilitatea conexiunii 3G/4G. Ca urmare a acestui lucru, GALAXY Camera (Wi-Fi) este un produs mai accesibil pentru utilizatorii care nu au nevoie sa fie tot timpul conectati la internet, beneficiu oferit de GALAXY Camera.

Samsung GALAXY Camera WiFi-only Android

Acest model este dipsonibil in mai multe culori. Mai multe detalii despre GALAXY Camera (Wi-Fi) puteti gasi in comunicatul atasat.

[showhide]Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) oferă utilizatorilor performanță și conectivitate la un preț mai avantajos 

Februarie 2013Samsung Electronics Co., Ltd a lansat Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi), cel mai nou membru al seriei GALAXY Camera, un model care îmbină performanța de top în fotografie cu sistemul de operare Android™ 4.1 (Jelly Bean) și conectivitatea Wi-Fi dual-band. GALAXY Camera (Wi-Fi) are toate inovațiile și caracteristicile practice oferite de GALAXY Camera, dar fără posibilitatea conexiunii 3G. Ca urmare a acestui lucru, GALAXY Camera (Wi-Fi) este un produs mai accesibil pentru utilizatorii care nu au nevoie să fie tot timpul conectați la internet, beneficiu oferit de GALAXY Camera.

Cu noul model, utilizatorii pot folosi tehnologia Wi-Fi dual-band cu care camera este echipată pentru a partaja fotografiile cu familia și prietenii direct de pe aparat, prin email, rețele sociale sau alte servicii de comunicații mobile, precum Samsung ChatON. Totodată, ei pot face back-up instant imaginilor atunci când sunt conectați la internet.

Având zoom puternic, de 21x, și senzor de imagine BSI CMOS de 16M pentru luminozitate ridicată, GALAXY Camera (Wi-Fi) îmbină caracteristicile unei camere compacte superioare cu design-ul simplu și comfortabil. Fotografiile utilizatorilor pot avea calitate similară celor profesioniste datorită celor 19 moduri Smart de fotografiere integrate, care permit utilizatorilor să aleagă dintr-o serie de opțiuni predefinite, precum Light Trace sau Action Freeze, pentru a obține fotografia perfecta de fiecare dată.

GALAXY Camera (Wi-Fi) revoluționează fotografia datorită Android™ 4.1 (Jelly Bean), oferind utilizatorilor interfața sistemului de operare cu care sunt deja familiarizați și funcții avansate de fotografiere. Ei își pot personaliza camera foto prin instalarea aplicațiilor preferate din cele peste 700.000 existente în Google Play.

Pentru vizualizarea și editarea imaginilor, GALAXY Camera (Wi-Fi) este echipată cu un ecran HD Super Clear LCD Touch de 4, inch. Pe dispozitiv sunt pre-instalate instrumente performante de editare foto și video, ‘Photo Wizard’ și ‘Video Editor’, oferind utilizatorilor posibilitatea de a edita fotografiile direct pe cameră pentru cele mai bune rezultate.

Conectivitatea Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) este susținută de un processor quad-core care permite navigare rapidă și multi-tasking, dar și procesare ultra-rapidă fără impact major asupra duratei bateriei. Formele elegante și design-ul ergonomic simplifică procesul de fotografiere, datorită amplasării ingenioase a celor mai importante butoane.

[/showhide]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *