SMART Storage Systems anunta primul SSD SAS de 1.8″ din industrie

ssd 1.8

SMART Storage Systems, o companie inovativa ce are ca obiect de activitate solid-state drive-urile (SSD-urile), a anuntat azi primul SSD al industriei de 1.8″, bazat pe interfata Serial Attached SCSI (SAS), ce vine ca o extensie la linia lor de produse Optimus. Noul SSD SAS Optimus 1.8″ este gandit pentru aplicatii ce au nevoie de performanta de talie industriala, capacitate, enduranta dar si durabilitate acolo unde constrangerile legate de spatiu sunt o problema.

Destinat pentru servere de tip blade, pentru medii computationale de caching sau de mare densitate, ce au de obicei dificultati legate de spatiu, SSD-ul SAS Optimus 1.8″ reuseste sa aiba o performanta pentru citire/scriere aleatoare de 100K/45K IOPS si o viteza sustinuta pentru citiri/scrieri de 500/500MB/s folosind metodologia de test descrisa in specificatiile SNIA (Storage Networking Industry Alliance) pentru stocarea solid state destinata segmentului enterprise.

Acesta ofera o performanta consistenta pe intreaga perioada a garantiei sale de cinci ani si este disponibil in capacitati de 200 GB si 400 GB. Acesta poate suporta scrieri intense de 10 ori ale intregii sale capacitati in fiecare zi timp de cinci ani, bazandu-se in acelasi timp pe flash-ul MLC NAND ce reduce costurile.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *