Vodafone lanseaza pachetul Microsoft Office 365 pentru clientii business

vodafone microsoft pachet office 365 business

Vodafone in parteneriat cu Microsoft au lansat deja pachetul de servicii Office 365 in 15 tari din cadrul Vodafone Group, dintre care Germania, Spania sau Marea Britanie: peste 150.000 de utilizatori beneficiaza deja de acest parteneriat. Astazi Vodafone Romania introudce in oferta lor serviciile Microsoft Office 365 adresate clientilor business. Platforma aduce o mobilitate si o eficienta sporita a afacerilor. Serviciul este disponibil in portofoliul Vodafone Romania, intr-o prima faza pentru clientii din segmentul Corporate – companii cu peste 50 de angajati – in care Vodafone detine 70 % cota de piata.

Office 365 aduce impreuna capabilitatile Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote) cu servicii online de posta electronica (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, chat si conferinta audio-video (Microsoft Lync Online) si management-ul, vizualizarea si editarea de documente (Microsoft Sharepoint Online). Rezultatul este un serviciu sigur si intotdeauna actualizat care permite astfel angajatilor sa comunice si sa lucreze in conditii ideale, indiferent de distanta sau de dispozitivul folosit (smartphone, tableta sau PC).

„Prin includerea serviciilor Microsoft Office 365 in oferta comerciala pentru companii, Vodafone face inca un pas important in Cloud. Parteneriatul dintre liderul segmentului business pe piata de comunicatii mobile din Romania si cel mai puternic furnizor de instrumente si solutii de productivitate aduce acum beneficii suplimentare companiilor din de la noi din tara, printre care se numara factura unica, asistenta in limba romana si eficientizarea costurilor. Romania devine astfel cea de-a 16-a tara in care Vodafone lanseaza Office 365, iar Vodafone, singurul operator mobil din Romania cu care Microsoft a incheiat un astfel de parteneriat” a declarat Benoit Valla, Senior Director, Corporate & Government Segment, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

“Parteneriatul pe care il anuntam astazi este rezultatul unei alinieri de viziune a companiilor noastre cu privire la dezvoltarea pietei locale si o dovada ca mobilitatea si serviciile Cloud sunt doua tendinte in stransa corespondenta. Office 365 este prima noastra oferta de productivitate pentru clienti si este pe cale sa devina business-ul cu cea mai mare crestere pentru Microsoft in toata istoria companiei. Cu siguranta, parteneriatul Microsoft cu Vodafone in România va accelera tranzitia companiilor si institutiilor din Romania in Cloud, cu impact in performanta organizatiilor si in crestere economica”.a declarat Gabriela Matei, Cloud Director, Microsoft Romania.

Printre avantajele achizitionarii Microsoft Office 365 de catre clientii Vodafone se numara:

  • Acces la o solutie completa de comunicare, colaborare si productivitate
  • Acces de pe orice dispozitiv mobil, fie laptop, tableta sau smartphone, respectand cele mai inalte standarde de confidentialitate si securitate a datelor
  • Eficientizarea costurilor fara a fi necesare investitii suplimentare in hardware, licente software si alte costuri de mentenanta
  • Sistem de plata inteligent (plata per utilizator, factura unica –plata se face direct pe factura Vodafone)
  • Acces la servicii de asistenta dedicate, in limba romana

Clientii business Vodafone Romania pot achizitiona serviciile Office 365 sub forma unui abonament lunar, cu o valoare cuprinsa intre 3,3 euro (fara TVA) / utilizator si 19 euro (fara TVA)/ utilizator.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.