HTC Sense 5.0 va fi distribuit pe telefoanele HTC One X, One X+, One S, HTC Butterfly/DNA si alte cateva modele in urmatoarea perioada

HTC One_Negru

Acum mai bine de o saptamana HTCanunta HTC One, nava amiral pentru acest an, Acest telefon vine cu noua interfata grafica HTC Sense 5 si o functie foarte interesanta denumita BlinkFeed. Multi dintre posesorii de telefoane HTC asteapta cu nerabdare sa testeze noua interfata grafica, motiv pentru care avem o veste buna sa va comunicam.

Intrebati de un posesor de HTC One X daca interfata HTC Sense 5.0 va fi disponibila pentru acest model de telefon, angajatii producatorului taiwanez au confirmat pe pagina de Facebook ca noua interfata grafica va fi disponibila pentru o parte dintre telefoanele HTC sub forma unui software update ce va fi distribuit in urmatoarele luni. Mai mult, acestia au confirmat si un numar de 4 telefoane de care posesorii lor pot fi siguri ca vor primi acest upgrade: HTC One X, HTC One X+, HTC One S si HTC DNA/Butterfly (versiunie internationale).

Momentan nu avem date exacte pentru aceste modele, insa de indata ce vom afla mai multe detalii, fiti siguri ca le vom anunta.

telefoane htc upgrade htc sense 5

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x