PC DesktopStiriTech

Philips anunta o serie de monitoare in cadrul CeBiT 2013

Philips 298P4QJEB

Unul din cele mai importante targuri de electronice CeBIT 2013 si-a deschis in aceasta saptamana portile acolo unde Philips prezinta o serie de monitoare noi printre care modelul UltraWide de 29 inch in format Cinemascope de 21:9 si monitorul de 27 inch cu ecran PLS cu functia Multi-View si webcam integrat.

Monitorul UWHD cu diagonală de 29 inch UltraWide cu format al imaginii 21:9

Acest monitor va redefini standardele in spatiile de munca moderne. Tehnologia de ultima generatie AH-IPS ofera imagini clare si culori vibrante. Cea mai mare calitate a monitorului 298P4QJEB este formatul imaginii de 21:9. Ecranul UltraWide permite vizionarea mai multor ferestre side-by-side. Cu ajutorul functiei Multi-View, mai multe dispozitive, precum calculatoare si console Bluray, pot fi conectate si urmarite simultan, ceea ce duce la o economie considerabila de timp si productivitate sporita. 

Monitorul WQHD de 27 inch cu tehnologia PLS

Misiunea monitorului 272P4QPJKEB din gama CrystalClear este de a reda imagini cât mai clare. Philips a echipat monitorul de 27 inch cu un panou PLS ce ofera  imagini clare si vii de 2560 x 1440 pixeli. Numeroasele optiuni precum MultiView sau un webcam integrat de 2 MP sunt usor de utilizat. Modelul 272P4QPJKEB ofera doi conectori DisplayPort pentru conexiuni de tip daisy-chain dar si pentru HDMI si DVI. Nu mai putin de trei porturi USB (3.0) vor multumi pe cei mai exigenti utilizatori. Prin functia de pivot, ecranul poate fi folosit in mod landscape si portret.

D

Philips va lansa un nou model de 27 inch destinat gamerilor: monitorul Gioco 3D. Acesta ofera imagini excelente folosind un panel AH-IPS si tehnologia de polarizare 3D, iar tehnologia Ambiglow creaza un halo de imagine pe perete. Potrivit in cazul vizionarii de filme sau experimentarii jocurilor, efectul luminos al tehnologiei Philips Ambiglow ofera o experienta de vizionare confortabila, mai ales pentru sanatatea ochilor. Monitorul de gaming este completat de functii inteligente precum un conector USB pentru telefoane mobile si o functie 3D auto.

ErgoSensor: Are grija de sanatatea utilizatorului

Monitorul 231P4QRYES, destinat mediului business, combina cel mai nou model de ecran  eIPS cu functia ErgoSensor. Aceasta tehnologie masoara anumiti parametrii ergonomici precum distanta de vizualizare, timpul de lucru sau postura utilizatorului și ofera sfaturi corective ce promoveaza un mod de lucru mai sanatos si productiv la birou. 

Inovatia de 23 inch: monitor cu tehnologia MHL

Monitorul 237E4QHAD ofera conectivitate MHL ce îi ajuta pe utilizatorii Android sa conecteze dispozitivele mobile personale la monitor si sa afiseze continutul de pe smartphone sau tableta pe ecranul mare.

In premiera: Clinical Review Display

Pentru prima oara, Philips prezinta monitoare cu certificate pentru aplicatii specifice clinicilor. In acest segment, monitoarele nu trebuie doar sa ofere o imagine cat se poate de clara, dar trebuie sa indeplineasca anumite cerinte igienice si ergonomice. Display-urile Philips Clinical Review dispun de un invelis anti-bacterian si sunt usor de curatat. Culoarea vie si reproducerea greyscale sunt asigurate de o tehnologie D-image compatibila DICOM. Astfel, Philips lanseaza un monitor IPS de 24 inch ce pune pret pe un contrast al culorilor foarte mare dar si doua modele de 27 inch ce dispun de tehnologiile AMVA și PLS. De asemenea, va fi inclus in aceasta gama si un monitor USB de 21,5 inch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!