GamingStiriVideosWINDOWS

Steam lanseaza Age of Empires II HD pe data de 9 Aprilie

Age of Empires II HD

La vremea lui, Age of Empires a fost unul dintre cele mai bune jocuri de strategie, joc care cu siguranta a ramas in sufletul multor jucatori ai acestui gen. Avem o veste importanta pentru toti fanii acestei francize. Pe data de 9 aprilie Steam va lansa Age of Empires II HD, dezvoltat pe baza versiunii din 1999 – Age of Empires II: The Age of Kings.

Age of Empires II HD costa $19.99, iar cei ce doresc sa il precomande, vor avea ocazia sa puna mana pe acest joc cu 4 zile mai devreme fata de data stabilita pentru lansarea oficiala (9 aprilie). Aceasta versiune HD este special optimizata pentru monitoarele cu rezolutie 1080p (Full HD) si include toate elementele originale de pe versiunea din 1999, la care se adauga toate campaniile de single player plus expansion-ul Conquerors, ceea ce inseamna ca veti beneficia de un total de 18 campanii in modul single la care se adauga Steam achievements (realizari), leaderboards (statistica, scor)  si suport pentru Steam Cloud.

Pentru aceasta versiune utilizatorii vor avea nevoie de un calculator cu urmatoarele cerinte minime: Windows XP (sau o versiune mai noua), procesor de 1.2GHz, 1GB de RAM si orice placa video cu suport pentru DirectX 9 (sau o versiune mai noua).

httpvh://youtu.be/q_MEFt7KrxQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!