SmartphonesStiriVideos

Un telefon misterios Motorola XT912A apare intr-un clip pe Youtube

Telefon-Motorola-Xt912a-neanuntat (3)

Anul trecut, Google Inc a finalizat preluarea companiei Motorola pentru colosala suma de 12.5 miliarde de dolari, iar in prezent sub coducerea Google, producatorul american cauta sa se reinventeze. Un prim pas ar putea fi facut chiar in cadrul conferintei internationale Google I/O 2013, ce va avea loc in luna mai, unde Motorola ar putea dezvalui telefonul despre care se vorbeste de cateva luni, ce poarta numele de cod Motorola X Phone.

Un site vietnamez, a postat astazi pe Youtube un videoclip de 4 minute, in care este aratat un model misterios de smartphone Motorola XT912A, cu totul nou. Design-ul lui bate spre cel al telefoanelor Google Nexus, avand un nou logo Motorola, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate, reprezentat printr-un simplu M incercuit in comparatie cu logo-ul de pe modelele Motorola RAZR.

Din acest clip, ne putem da seama ca telefonul vine cu aceiasi interfata Motorola (widget ceas/vreme), dar care este ceva mai minimalista (simpla). Carcasa telefonului pare sa fie construita din poly-carbonat. Din pacate nu intelegem limba vietnameza, insa ecranul pare a fi unul HD de 4.7 inch (probabil rezolutie 1280×800) si vine cu aceleasi butoane on-screen, la fel ca telefoanele Nexus cu interfata Holo UI.

Cam asta este tot ceea ce stim despre aecst model misterios. Pareri?

httpvh://youtu.be/YxYEt8S7q-4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!