APLICATIISOFTWAREStiriWindows

Twitter lanseaza propria aplicatie pentru Windows 8 si Windows RT

twitter-aplicatia-oficiala-windows-8

Avem o veste buna pentru utilizatorii de Windows 8 care simteau nevoia aplicatiei de Twitter. Una din principalele retele de socializare a inceputului de secol, isi lanseaza astazi aplicatia oficiala pentru sistemul de operare Windows 8 si Windows RT.

Aplicatia de Twitter pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft, primeste cateva functii in plus pe langa cele standard Home,Connect, Discover, ME, pentru o integrare perfecta in mediul Windows 8.

  1. Snap View – care permite mutarea aplicatie de Twitter in partea stanga sau dreapta a ecranului pentru a putea folosi o a doua aplicatie simultan in acelasi ecran impreuna cu aceasta.
  2. Fotografii – ofera vizualizarea pozelor in modul landscape la o dimensiune mult mai mare, dar si posibilitatea de a vizualiza multiple imagini printr-un simplu swipe in sectiunea Discover sau a profilului de utilizator.
  3. Share charm – cu ajutorul acestei functii puteti ‘ciripi’ (tweet) oricand cu un simplu swipe de la marginea ecranului, din dreapta si apoi alegeti optiunea Share charm pentru a impartasi continutul din orice aplicatie pe contul de Twitter.
  4. Search charm – functie similara cu Share charm doar ca va ajuta sa gasiti utilizatorii pe care doriti sa ii contactati.
  5. Live Tiles si notificari – icoane de tip tile pentru home screen-ul dispozitivului cu Windows 8 sau Windows RT si precum si functia pentru notificari.

httpvh://youtu.be/xLmN-40P_X4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!