Windows Phone 8.5 distribuit in curand sub forma unui update major?

telefoane-windows-phone-steve-ballmer-microsoft

Senior product manager in cadrul proiectului Windows Phone, Greg Sullivan ar fi declarat la MWC 2013 pentru o publicatie din Anglia ca, Microsoft lucreaza in prezent la un update major care va aduce Windows Phone 8.5 pe terminalele ci WP8 disponibile pe piata in acest moment.

Tot Sullivan mai spune ca, in acest an de trei ori mai multi clienti au intrat in magazinele de specialiate pentru a intreba despre un telefon cu Windows Phone si de patru ori mai multi, achizitioneaza un astfel de smartphone. Acest lucru pare sa se datoreze faptului ca, Microsoft impreuna cu partenerii sai, reusesc sa ofere clientilor dispozitive suficient de ieftine si de performante pentru ai convinge pe clienti sa le cumpere.

De curand, am vazut primele mentiuni despre Windows Phone 9, ceea ce inseamna ca angajatii companiei Microsoft lucreaza in prezent la dezvoltarea tanarului sistem de operare orientat catre terminalele mobile.

Un alt detaliu important pe care l-am descoperit chiar pe site-ul celor de la Microsoft, face referire la data la care sistemele WP 7.8 si WP 8 isi vor pierde suportul mainstrem din partea Microsoft. Conform site-ului oficial, suportul pentru Windows Phone 7.8 se incheie pe data de 9 septembrie 2014, in timp ce pentru Windows Phone 8, suportul ar trebui sa se incheie cu o luna mai devreme, pe 7 august 2014.

Windows-phone-lifecycle

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *