Samsung lucreaza la primul lor SmartWatch

ceas-samsung-smartwatch

Intr-o piata supra saturata de terminale mobile, fie ele cu Windows Phone, iOS sau Android, in lupta pentru suprematie, producatori ca Apple sau Samsung trebuie sa isi diversifice portofoliul de produse pentru a-si mentine clientii si totodata a-si mari veniturile, motiv pentru care se zvoneste de ceva vreme ca, Apple s-ar pregati sa lanseze primul sau iWatch (ceas de mana).

Astazi de dimineata, Bloomberg a publicat un articol care precizeaza ca, coreeni de la Samsung Electronics au dezvaluit ca intentioneaza sa intre si ei pe acest segment de piata, al ceasurilor de mana inteligente.

Pregatim acest ceas de foarte multa vreme,” a spus domnul Lee Young Hee, vice presedintele executiv al Samsung Mobile, intr-un interviu la Seoul. “Muncim din greu pentru a fi pregatiti de lansarea noului produs. Construim gadget-uri pentru viitor si cu siguranta ceasul inteligent este unul dintre ele,” a mai adaugat domnul Lee Young Hee.

i’m SpA cu al sau i’m Watch, cu Android si Sony sunt deja prezenti pe aceasta piata de smartwatch, Apple urmeaza sa lanseze un astfel de produs pana la finele lui 2013, la fel si Samsung.

ceas-Apple-smartwatch

Acest tip de ceasuri permit conectarea la tableta/telefon prin sistem bluetooth ca apoi sa poata accesa emailurile, mesajele, apelurile telefonice, calendarul, vremea, agenda, poate masura pasii facuti, cardio si multe alte functii. Usor, usor ne indreptam spre dispozitive ce pot fi purtate pe mana si care pot oferi si solutii de date si GSM.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *