SmartphonesStiriVideos

HTC One BoomSound testat [Video]

telefon HTC One

In ultimii 2-3 ani de zile, Samsung Electronics a dominat piata de smartphone cu seria GALAXY S, insa, in acest an producatorul taiwanez HTC pare sa fi dat lovitura odata cu lansarea celui mai nou model de smartphone – HTC One.

Telefonul exceleaza din toate punctele de vedere: calitate superioara a materialelor folosite (aluminiu), specificatii tehnice de varf (procesor quad core, camera foto Ultrapixel, ecran Full HD, Beats Audio, etc), dar si un software bine optimizat, HTC renuntand la pompoasa interfata HTC Sense 4.x, de care multi utilizatori inca se plang, deoarece este greoaie (inceata). Pe HTC One interfata HTC Sense 5.0 este mai aerisita si mult simplificata (minimalista), fata de versiunile anterioare, la care se adauga noua functie – Blinkfeed.

Revenind la subiectul acestui articol, HTC One beneficiaza, nu doar de tehnologia Beats Audio, dar si de un sistem audio stereo de inalta calitate si acest lucru nu il spunem noi, ci testele facute de utilizatori. Iata un exemplu concret.

httpvh://youtu.be/X0bTm5B6Hok

foto credit: CobaltSign

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!