Club 3D anunta seria 13 de placi video, odata cu lansarea Radeon HD 7790

94a

Club 3D, un furnizor mondial de componente de mare performanta al pietei de hardware, prezinta a 13-a sa serie, odata cu lansarea placii Radeon HD 7790. Raspunzand astfel la un trend ascendent al cererii venite din partea diferitelor piete si clienti ce prefera sa-si integreze proiectele, Club 3D lanseaza ’13Series ca o eticheta alba in aditie la gama de produse deja existente.

94b

Chipset-urile selectate vor fi oferite fara nici un fel de bundle intr-o cutie simpla alba. Club 3D sunt rapizi in a raspunde evolutiilor din prezent si acolo un pretul devine un factor din ce in ce mai important, avem solutia pentru cei ce nu vor decat o placa video si nimic mai mult .Club 3D va continua sa-si manifeste interesul pentru placile din brand-ul Black label ‘PokerSeries’ adaugand noi produse interesante si bundle-uri in 2013. Seria 13 White Label va fi sprijinita doar de un pret agresiv.

94c

Acest GPU ofera numeroase avantaje fata de produsele existente, cum ar fi: 40% mai multe procesoare stream si unitati de textura decat HD 7770 GHz edition, largime de banda a memorie crescuta comparativ cu ambele placi: HD 7750 si HD 7770 GHz edition datorita unui ceas al memoriei de 6000 MHz ce are o capacitate de 1Gb GDDR5. GPU-ul insusi este tactat la impresionanta frecventa de 1030 MHz.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *