Samsung GALAXY Note III confirmat cu ecran de 5.9 inch de unul din angajatii din executiv

Samsung GALAXY Note 8.0 (9)

Potrivit unei publicatii din Coreea de Sud, unul din angajatii Samsung Electronics cu putere executiva ar fi declarat in cursul zilei de ieri ca a treia generatie de phablet va fi dotat cu un ecran de 5.9 inch in diagonala.

Aceasta publicatie mentioneaza faptul ca, modelul Samsung GALAXY Note III se va lansa in Statele Unite si ca un concept design ar putea fi prezentat in zilele urmatoare. Anumite zvonuri sugereaza ca noul display va fi bazat pe tehnologia OLED si va purta denumirea PHOLED. Posibil ca noul display sa faca parte din generatia de afisaje flexibile, tehnologie testata de cativa ani de Samsung, dar care pana in prezent, nu a fost implementata pe nici un dispozitivele comerciale, ci doar pe cateva prototipuri demonstrate in cadrul diferitelor targuri.

Samsung GALAXY Note III ar putea fi dezvaluit in luna august la targul anual de electronice IFA de la Berlin, la fel cum sa intamplat si anul trecut, cand producatorul sud coreean a lansat GALAXY Note II, tot in cadrul aceleiasi expozitii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *