Habey USA anunta sistemul i7 PRO-6820 fara ventilatoare

147a

HABEY USA, un manufacturier al computerelor integrate si un membru asociat al Intel Intelligent Systems Alliance, anunta PRO-6820. Acest sistem unic fara ventilatie incorporeaza o mare putere de procesare intr-o carcasa solida si compacta. Cu cele 6 porturi Gigabit ethernet, acest sistem poate efectua o varietate de diferite task-uri. Este potrivit pentru aplicatiile generice de retea, dar datorita procesorului puternic si design-ului solid, este ideal pentru sistemele de supraveghere exterioare ce folosesc camere conectate in retea, dar desigur aplicatiile nu se opresc acolo.

Chipset-ul QM77 permite folosirea unei plaje mari de procesoare, de la generatia a 2-a de procesoare Sandy Bridge i3 pana la generatia a 3-a de procesoare i7 Ivy Bridge. Expansiunea aditionala include doua porturi mini-PCIe si patru porturi COM. Expansiunea mini-PCIe permite instalarea unui modul Wifi, sau chiar a unui modul 3G/4G, sa fie folosit in conjunctie cu slotul SIM. Mai sunt o serie de alte caracteristici impresionante pe care acest sistem le are de oferit.

147b

Caracteristici produs

  • Intel 2nd/3rd Gen Core i-Series de Procesoare Mobile, Barebone Sistem fara ventilatoare.
  • Design foarte eficient fara ventilatoare pentru un mediu cu temperatura ridicata.
  • Constructie fara gauri pentru ventilatie / Slot de 2.5″ accesibil si slot CF
  • Chipset-ul QM77  suporta a 3-a Generatie Intel Core i5/i7; expansiune Dual mini-PCIe cu un SIM socket pentru Wifi si modul 3G/4G
  • Sase porturi Gigabit Ethernet si patru porturi COM
  • Caracteristici integrate watchdog si functie instanta de recuperare a sistemului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *