BreakingSmartphonesStiri

Un presupus telefon Nokia Lumia 950 apare intr-o prima imagine

presupus-telefon-Nokia-Lumia-950

In ultima vreme am auzit o gramada de zvonuri despre o serie de smartphone-uri, pe care producatorul Nokia ar urma sa le anunte in 2013. Printre aceste modele se numara Nokia Lumia 928 (primul model care se presupune ca va avea o carcasa din aluminiu) si EOS cu camera foto de 41 de megapixeli.

Astazi, a aparut in presa un nou model de care nu se stia nimic pana in prezent, un model care conform sursei, va fi urmatorul model de varf al producatorului finlandez si va purta denumirea Nokia Lumia 950.

Din punct de vedere al specificatiilor, aceiasi sursa, spune ca are o rezolutie de 1280×768 pixeli, iar daca luam in considerare faptul ca este un high-end, diagonala ecranului ar trebui sa fie cel putin egala sau mai mare ca cea de pe Lumia 920.

Lumia 950 va avea o camera foto mai buna ca Lumia 920 (probabil 13MP, ne indoim ca ar putea avea o camera gen Pureview de 41MP de pe Nokia 808), conform aceleiasi surse. Nu se stie exact ce procesor va avea acest model, insa sursa mai precizeaza ca va veni cu 2GB de RAM.

Imaginea de sus pare destul de reala pentru a fi editata in Photoshop, dar, nu-i asa, nu poti sa sti niciodata. Voi ce credeti, este real acest model Lumia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!