Facebook Inc anunta aplicatia Facebook Home pentru terminalele cu Android

facebook-home-app-launcher

Intr-o conerinta de presa incheiata acuma cateva minute, Facebook Inc a anuntat lansarea software-ului Home, dedicat terminalelor cu Android. Facebook Home este mai degraba o interfata grafica, care integreaza perfect toate serviciile celei mai mari retele de socializare online, dar si aplicatiile mobile Facebook pentru Android si Facebook Messenger.

Home are patru mari caracteristici:

  • Cover feed: Poti arunca o privire (swipe) rapid pe telefon pentru a vedea ce se mai intampla (post-uri, poze) in sectiunea News Feed pe Facebook.
  • Chat heads: Este noua functie de messenger cu ajutorul careia puteti primi sau trimite mesaje text si mesaje pe Facebook, toate intr-un sigur loc. Puteti deschide,inchide sau muta Chat Heads oriunde pe ecranul telefonului pentru a mentine discutia activa, in timpul utilizarii a altor aplicatii.
  • Notificari: Primesti toate noutatile in timp real direct pe ecranul principal
  • App launcher: Poti accesa toate aplicatiile favorite sau poti scrie un post pe Facebook direct din sertarul cu aplicatii.

Aplicatia Facebook Home va fi disponibila din data de 12 aprilie pe Google Play Store, pentru dispozitivele cu Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) sau o versiune mai recenta. Din pacate va putea fi descarcata doar in Statele Unite si pe un numar foarte limitat de dispozitive: HTC First (care vine cu aplicatia gata pre-instalata), HTC One X, HTC One X+, Samsung GALAXY S III si Samsung GALAXY Note II.

interfata-facebook-home

Daca ati pierdut conferinta de presa transmisa live online, nu-i nimic, deoarece puteti revedea acest eveniment in inregistrarea video de mai jos.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *