Stiri

Canon lanseaza calculatorul inteligent X MARK II

calculator-Canon-X-Mark-II

Canon extinde linia de calculatoare elegante X MARK odata cu modelul inteligent si subtire X MARK II. Proiectat atat pentru birou, cat si pentru uz personal, noul calculator este cel mai subtire din serie, combinand designul deosebit al seriei X cu functiile multiple, noul X MARK II a fost construit pentru a sustine protectia mediului.

Datorita dimensiunilor sale compacte si a tastelor plate, calculatorul este perfect pentru utilizare la birou, in intalniri sau la evenimente.

Functii business accesibile

Calculatorul X MARK II cu 12 cifre dispune de o capacitate marita a memoriei si functii importante precum Cost-Sell-Margin, Grand Total, Sign Change si Backspace, pentru simplificarea calculelor complexe si pentru economisirea timpului. Alte functii includ taste pentru Shift, memorie, procentaj si radical.

Design sofisticat si elegant

Calculatorul X MARK II are o suprafata neteda, durabila si mata – disponibil in alb luminos si negru stralucitor – cu literele mici elegante, din aluminiu. Corpul subtire, liniar, ofera un unghi bun de afisare, pentru o vizualizare mai buna. Tastele principale sunt gravate cu laser, astfel incat semnele sa nu se ştearga usor, chiar si la folosire frecventa.

X MARK II dispune de constructia cu cel mai mic impact asupra mediului, sinonima cu calculatoarele sustenabile Canon. La fel ca toate celelalte calculatoare ale seriei X, si acest model este construit, intr-o importanta masura, folosind materiale Canon reciclate. Calculatorul X MARK II utilizeaza, de asemenea, exclusiv energie naturala si regenerabila – energia solara. Eliminarea completa a bateriei inseamna si eliminarea totala a deseurilor nocive.

Caracteristici principale X MARK II:

  • Corp ultra-subţire din aluminium premium
  • Energie 100% solară, fără baterie
  • Taste rezistente, gravate cu laser
  • Calcule business accesibile (Cost, Sell, Margin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!