Camera foto Samsung NX300 oficial si in Romania la pretul de 3.579 lei

Samsung NX300

Prezentat in ianuarie la CES ca fiind varful de gama al noii serii inovatoare de camere de fotografiat NX. aparatul NX300 este de astazi oficial disponibil si pe piata de la noi.

Samsung Electronics aduce in Romania camera foto, modelul NX300 si obiectivul NX de 45 mm F1.8 2D/3D, primul sistem cu lentila 3D capabil sa capteze atat imagini, cat si clipuri video full HD la o calitate 3D.

Noul NX300, ce permite utilizatorilor sa isi puna in valoare stilul personal cu ajutorul designului modern si retro, este disponibil la pretul de 3.579 lei, pe diferite culori: negru, alb si maro, cu o banda contrastanta argintie.

NX300 cu obiectiv 45mm 3D_alb

“Pentru noi, cei de la Samsung, modelul NX300 este vârful de gamă al seriei de aparate de fotografiat SMART CAMERA, fiind conceput pentru fotograful profesionist. Suntem convinși că utilizatorii români vor îndrăgi noua cameră foto”, a declarat Mirela Vulpe, Digital Imaging Product Manager, în cadrul Samsung Electronics România. „Modelul NX300 le oferă consumatorilor posibilitatea de a realiza, edita și distribui cele mai frumoase fotografii, noul aparat având încorporată cea mai avansată tehnologie de conectare disponibilă în acest moment.”

Samsung NX300_maro

Pentru mai multe detalii tehnice despre aceasta camera foto, accesati comunicatul de presa atasat acestui articol. 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *