Google lanseaza YouTube Romania pe 25 aprilie

Google-YouTube-Romania-25-aprilie

E oficial, pe 25 aprilie Google vine sa lanseze platforma YouTube Romania (www.youtube.ro). O veste foarte buna pentru artistii romani si cu siguranta foarte mult asteptata si de compozitorii autohtoni. Asta pentru ca ei vor fi platiti pentru drepturile de autor si totodata se creaza un precedent care ar putea schimba anumite lucruri in lumea muzicala si nu numai.

Evident videoclipurile care sunt deja prezente pe cel mai popular site cu continut video, nu vor putea fi luate in calcul pentru vizualizarile pe care le-au adunat, pentru ca plata se va face din publicitate, ele nu trebuie repostate dar cuantificarea se va face de abia din momentul lansarii oficiale a YouTube Romania.

YouTube este una dintre cele mai importante, daca nu cea mai importanta platforme de divertisment, avand peste 1 miliard de vizitatori unici pe zi, iar cele mai mari branduri din lume isi desfasoara campanii de publicitate, sustin oficialii companiei detinuta de Google.

Pentru mai multe detalii despre aceasta lansare si un interviu cu Maciej Sokaski (reprezentantul companiei Google Ireland Ltd), vizitati blog-ul Florin Grozea (Hi-Q).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.