Vodafone lanseaza noile abonamentele RED

Vodafone Experience Store AFI Palace Bucuresti

Compania Vodafone a lansat de curand noile abonamente RED, cu convorbiri si mesaje nelimitate in orice retea nationala. Cu aceste abonamente, RED 29, RED 45 si RED 65 vine si optiunea cumpararii a unui “smartphone de top” la pretul de numai 1 euro.

RED 29 – include minute si SMS nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500MB trafic de date, 15 GB spatiu de stocare in Cloud + acces gratuit la Vodafone Protect, iar daca optati pentru acest abonament de 29euro/luna puteti achizitiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510 evident la pretul de doar 1 euro;

RED 45 – include minute si SMS nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB trafic de date, 25 GB stocare in Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile, si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 45euro/luna. Daca va activati acest tip de abonament puteti opta la pretul de 1euro pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau HTC One SV.

RED 65 – include apeluri si SMS nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 minute in retelele europene mobile, 4GB trafic de date, 50GB spatiu de stocare in Cloud si utilizare gratuita a serviciului Vodafone Protect si Asigurarii Mobile, toate acestea pentru 65euro/luna. In cadrul acestui abonament puteti achizitiona un Samsung Galaxy SIII la 1euro sau Sony Xperia Z la 69 euro.

De notat este ca toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps, iar daca decideti sa nu achizitionati un telefon impreuna cu abonamentul beneficiati de o reducere lunara de 4euro(RED29), 10euro(RED45) respectiv 15euro(RED65).

Iata ce a declarat directororul Consumer Business Unit, Vodafone Romania, domnul Andrea Rossini

Portofoliul RED reprezinta un concept unic pe piata, ce permite utilizatorilor Vodafone sa comunice cu adevarat fara nicio grija, prin convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea. In plus, pachetele includ trafic de date generos, precum si achizitia de smartphone-uri performante, la pretul de numai 1 Euro. Pachetele RED sunt gandite sa ofere combinatia ideala de beneficii la cel mai bun pret, aducand utilizatorilor adevarata libertate de comunicare, simplitate si usurinta in folosirea serviciilor noastre. In curand, cu vitezele 4G de pana la 100 Mbps, clientii nostri vor beneficia de cea mai buna experienta de Internet, cel mai rapid acces la aplicatii, continut video, jocuri online si streaming HD.

In incheiere precizez faptul ca singurul “smartphone de top” disponibil la 1euro este Samsung Galaxy SIII iar celalalt este Sony Xperia Z dar este la pretul de 69euro.

Untitled

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *