Samsung a inceput comercializarea Evolution Kit pentru Smart TV-urile din 2012

Samsung-Evolution-Kit

Evolution Kit lansat de Samsung este primul device ce permite consumatorilor sa-si utilizeze televizorul Samsung Smart cu ultimele caracteristici si tehnologii fara a fi nevoie sa achizitioneze un alt televizor.

Kit-ul este compatibil numai cu modelele Samsung Smart TV din 2012, iar prin montarea acestuia utilizatorii se vor bucura de o experienta noua, simplificata si mult mai relaxanta si naturala.

 • LED Smart TV’s: UN75ES9000, UNES8000, si UNES7500 
 • Plasme: PNE8000 si PNE7000 

Device-ul ce vine montat in spatele televizorului aduce functiilor existente precum Smart Hub cu o noua interfata, S Recommendation sau Voice Interaction, o utilizare mult mai usoara si imbunatatita, iar toate acestea au sens avand in vedere ca este echipat cu un procesor quad-core (defapt e o combinatie intre procesorul dual-core prezent pe modelele compatibile, la care se aduga procesorul din kit, impreuna formada acel CPU quad-core de 1.3GHz, despre care vorbeste Samsung), un plus la capitolul memorie RAM (nu se stie exact cat) si o imbunatatire si pe partea de GPU. Kit-ul vine si cu o telecomanda touch (vezi foto).

evokitwithremote

In plus Evolution Kit va fi capabil de a face fata in timp noilor standarde UHD (ultra high definition television) ce vor fi implementate in viitor.

Smasung Evolution Kit momentan a fost lansat pe piata din Korea, iar el este disponibil pentru anumite modele de Smart Tv si vine in pachet cu telecomanda Smart Touch, iar supriza este ca utilizatorii anumitor modele de Smart TV vor avea posibilitatea de a cumpara device-ul cu 50% reducere prin utilizarea unor cupoane de reduceri, pe care le primesc la inregistrarea TV-urilor (introduceti serialul) pe www.samsung.com/sec.

In Europa va fi disponibil in jurul lunii mai la pretul de aproximativ 299Euro.

evolution-kit

samsung-evolution-kit7

httpvh://youtu.be/6dedKgStEUc

6 Comentarii

 1. Bogdan

  April 22, 2013 at 11:08 am

  Destul de scump avand in vedere ca aduce imbunatatiri minore pentru modele recente. Cred ca o noua interfata pentru Smart Hub putea fi implementata si printr-un nou firmware.

  • cata

   April 25, 2013 at 3:07 pm

   Pare scump intradevar , dar imbunatatirile nu sunt chiar minore daca te gindesti la UHD ca nu esti nevoit sa-ti cumperi alt tv pare mai mult decit ok si daca nu face trebuinta cuiva nu il cumpara, nu trebuie sa sa dea cu fundu” de pamint ca” vai e prea scump domne”

  • Florin Popovici

   April 28, 2013 at 5:39 pm

   Nu sunt imbunatatiri minore Bogdane, in primul rand pentru ca dubleaza capacitatea de procesare, apoi primesti si acea telecomanda cu touch, update substantial la Samsung Hub, etc (care da, putea fi implementat printr-un nou firmware, desi, nu stiu daca TV-urile din 2012 pot procesa noua interfata).

   Pe mine ma deranjeaza ca partea SMART e aproape inutila, cred ca daca as face un sondaj, putin peste 15% folosesc functiile si aplicatiile din Smart Hub.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *