SmartphonesStiri

Nokia Asha 210 primul telefon din lume cu un buton dedicat aplicatiei WhatsApp

telefon-nokia-asha-210

Zilele trecute Nokia ne tachina cu imagini ale unui nou terminal de culoare galbena, despre care, noi am intuit ca este un telefon din gama Asha. Astazi, producatorul finlandez anunta lansarea „celui mai social terminal Nokia Asha de pana acum” si primul din lume cu buton dedicat pentru aplicatia WhatsApp – Nokia Asha 210.

Telefonul Asha 210 lansat in colaborare cu WhatsApp este disponibil în variantele single sau dual-SIM cu Easy Swap, vine cu o tastatura fizica full QWERTY, ofera suport Wi-Fi, are o camera foto de 2MP, care poate fi accesata printr-un buton dedicat chiar si atunci cand tastura este blocata. Camera inteligenta ofera, de asemenea, mai multe optiuni de realizare, editare si partajare a imaginilor, inclusiv:

  • Autoportret – pentru autoportrete perfect centrate, chiar si fara o camera frontala. Ghidarea vocala integrata ajuta utilizatorii sa se asigure ca intra in cadru inainte de a realiza fotografia
  • Editare rapida a imaginilor direct din aplicatia camerei si partajarea usoara a acestora in retele de socializare

“Nokia Asha 210 se face cu adevărat remarcat, oferind consumatorilor super-sociali noi modalităţi de a-şi exprima personalitatea prin design, culoare şi inovaţii precum primul buton WhatsApp din lume,” a explicat Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia.

“Dorim să oferim cea mai bună experienţă WhatsApp unui număr cât mai mare de utilizatori,” a declarat Brian Acton, Co-Founder of WhatsApp Inc. “Suntem foarte încântaţi de parteneriatul nostru cu Nokia Asha, care completează strategia noastră de a oferi oamenilor din întreaga lume o experienţă uşoară de a păstra legătura cu prietenii lor,” a continuat acesta.

Capabilitatile cheie ale Nokia Asha 210 mai includ:

  • Integrare a contactelor sociale cu posibilitatea de a lansa WhatsApp direct din lista de contacte
  • Aplicaţie de lansare YouTube preîncărcată, pentru streaming video direct
  • Notificări în fereastra de chat, care ţin utilizatorii la curent cu noile conversaţii
  • Variante single-SIM şi dual-SIM cu tehnologia exclusivă EasySwap de la Nokia, care permite consumatorilor să schimbe cartelele SIM cards fără să oprească dispozitivul
  • Buton de control WiFi
  • Autonomie ridicată a bateriei, specifică terminalelor Nokia: până la 46 de zile cu varianta single-SIM şi până la 24 de zile cu dual-SIM

Nokia Asha 210 este disponibil în culorile galben, cyan, negru, magenta şi alb. Preţul estimativ al Nokia Asha 210 este de aproximativ 72 USD, terminalul urmând să fie livrat începând din al doilea trimestru al acestui an.

2 Comments

  1. Din pacate, telefonul are doar conectivitate 2G iar in Romania s-ar putea sa ajunga cu buton de Facebook in loc de WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!