Modelul Samsung Galaxy S4 16GB in realitate are doar 9GB spatiu liber

galaxy-s4

De foarte multe ori in cazul capacitatii de stocare (GB – gigabytes) al unui device, ceea ce apare pe cutie sau in cartea cu specificatii, nu rezoneaza cu ceea ce indica telefonul. Este adevarat, din specificatii aflam ca un anumit telefon, in cazul acesta Samsung Galaxy S4 vine cu 16GB capacitate de stocare si ramanem cu impresia ca acei 16GB ii putem folosi dupa bunul plac, dar surpriza este ca in acei 16GB intra si sistemul de operare, in cazul acesta Android, si alte aplicatii preinstalate.

Ar fi frumos ca pe viitor producatorii sa specifice spatiul de stocare LIBER cu care vine un anumit device, deci daca va cumparati un Samsung Galaxy S4, ar fi bine sa aveti la-ndemana un card micro SD sau poate ar trebui sa va achizitionati unul.

Screenshot_2013-04-26-13-39-06

Semnalata de utilizatori, aceasta problema este destul de des intalnita chiar si pe alte modele de varf cum este HTC One, insa, acum vorbim despre Galaxy S4, modelul de 16GB care in realitate vine, doar cu 55% spatiu liber din totalul de 16GB, aproximativ 9GB.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *