BreakingSmartphonesStiri

Un presupus prototip Samsung Galaxy Note 3 apare intr-o imagine langa un Galaxy Note 2

samsung galaxy note III

Se zvoneste ca producatorul sud coreean, Samsung Electronics va lansa anul acesta noua generatie de Galaxy Note 3 phablet cu dimensiuni ceva mai mari, un ecran Full HD de 5.9 inch si, posibil, o carcasa din aluminiu (putin probabil dupa parerea noastra).

Un presupus prototip Samsung Galaxy Note 3 (vezi foto sus – stanga), apare langa un Galaxy Note 2 (foto sus – dreapta) intr-o imagine impartasita de un utilizator chinez pe o retea de socializare locala.

Conform zvonurilor Samsung Galaxy Note III va avea un ecran Full HD (1920×1080) cu diagonala de 5.9 inch, o camera foto de 13MP, un procesor Exynos 5 Octa (Exynos 5410 SoC) cu 3GB de RAM, suport LTE pentru retelele 4G si Android 4.2.2 Jelly Bean.

Ne asteptam ca Samsung sa lanseze noul phablet intr-un eveniment Samsung Mobile Unpacked, in preajma targului de electronice de la Berlin (IFA 2013), de la sfarsitul lui august, inceputul lunii septembrie.

sursa PocketDroid

2 Comments

  1. mai mult ca sigur ca, nu vor lansa un device cu ecran flexibil anul acesta, mai mult, nu ma astept la modificari majore la partea de design, ci mai degraba un upgrade hardware/software.

  2. Telefonul din imagine este Zopo 950, dar se pare ca Samsung are trei prototipuri de Note 3 din care unul cu ecran flexibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!