Profesoara, noul spot publicitar Cosmote No Limit cu maestrul Radu Beligan

spot publicitar cosmote no limit

Cosmote Romania a imbunatatit abonamentul Cosmote No Limit, ce include minute nationale, minute internationale in zona 1, min in retea, sms-uri in retea, mms-uri in retea, minute catre Romtelecom, apeluri video in retea, 500MB internet pe mobil si odata cu acest abonament, compania a lansat si primul spot publicitar Cosmote No Limit, intitulat РProfesoara.

Ieri, operatorul Cosmote a debutat clipul ‘Profesoara,’ un spot TV usor lacrimogen pentru cei mai sensibili, in care joaca maestrul Radu Beligan si care promoveaza abonamentul Cosmote No Limit.

httpvh://youtu.be/sJAATWe6Sow

5 Comentarii

 1. Adel

  May 1, 2013 at 2:32 pm

  Recent? Nene abonamentul No Limit e lansat din IULIE 2012, de ce nu te informezi inainte sa spui prostii ca puteai afla cu 2 click-uri :)

 2. Florin Popovici

  May 1, 2013 at 3:27 pm

  mare carcotash esti ma, nici macar nu esti curios de subiectul articolului, idea e sa dai din degetre, banuiesc cine se ascunde in spatele nickname-ului pe care il folosesti, long live the haters! Continua sa comentezi in continuare, doar ne faci un bine, chiar daca sunt critici, nu ne deranjeaza!

  • Adel

   May 1, 2013 at 3:44 pm

   Cu ce sunt carcotash? Chiar iti urmaresc site-u doar ca ori nu am vazut eu bine prima oara ori nu era cuvantul “imbunatatit” acolo si era lansat sau ceva de genu, asa am citit eu, poate ma insel :). Da, e ok subiectu si e foarte TARE reclama, nu sunt carcotash si stii cine sunt doar :), in fine nu stiu de ce te-ai atacat ca nu a fost un comment “rautacios”, poate n-am vazut eu bine primele 3 cuvinte dar ma rog :)

   Sanatate

 3. Adel

  May 1, 2013 at 3:46 pm

  “Recent” era cuvantul, acu mi-am dat seama si amintit :)

 4. Florin Popovici

  May 1, 2013 at 3:49 pm

  Recent au imbunatatit abonamentul No Limit si cu ocazia asta au lansat noul spot publicitar, asta e stirea, e o relansare a abonamentului de anul trecut.. tu spui prostii cand te grabesti sa comentezi :) fara sa te informezi. Un pic de critica ne face bine, chiar ne ajuta sa imbunatatim continutul site-ului, sincer eu unul apreciez mai mult critica, decat sa fim laudati si sa nu repara anumite erori care sunt umane pana la urma, cu totii le facem intr-un fel sau altul. Iti multumim ca citesti si urmaresti Gadget Talk :)

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *