Primul phablet Nokia se lanseaza pana la finele anului [zvon]

nokia-lumia-920-update

Finlandezii de la Nokia muncesc din greu pentru a recastiga teritoriul pierdut, in special in fata producatorilor asiatici, datorita unui management precar. Odata cu lansarea noilor generatii de smartphone Nokia Lumia 820 si Nokia Lumia 920 bazate pe sistemul de operare Windows Phone 8 lansat in toamna anului trecut, producatorul pare sa fi revenit pe un drum bun, unul care aduce compania pe profit.

Nokia se pregateste de lansarea unui nou terminal pe data de 14 mai, cel mai probabil Nokia Lumia 928 sau Nokia Lumia 950, iar pentru a putea ridica pretentii pe viitor, Nokia se gandeste la lansarea primului phablet care ar putea avea loc undeva in trimestrul al patrulea al acestui an.

Deocamdata Nokia asteapta ca Microsoft sa isi reinnoiasca sistemul de operare Windows Phone, care sa aduca suport pentru ecranele cu rezolutie Full HD, dar in special pentru suportul de procesoare (SoC) quad-core.

Credeti ca v-ar tenta un phablet cu un ecran Full HD de 6 inch, echipat cu procesor (probabil Snapdragon 800) quad core si o versiune imbunatatita a sistemului de operare Windows Phone? Pretul acestui terminal, ar fi si el unul pe masura.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x