Samsung Electronics raspunde la problema spatiului pe modelul Samsung Galaxy S4 16GB

galaxy-s4-angle

Recent s-a descoperit ca modelul de smartphone Samsung Galaxy S4 16GB in realitate vine doar cu 9GB memorie libera din cei 16. Raspunsul oficial al celor de la Samsung Electronics a venit astazi si suna cam asa:

“Pe modelul Samsung Galaxy S4 16 GB, aproximativ 6.85 GB ocupa sistemul de operare care necesita instalare pe memoria interna a dispozitivelor si care este acum cu 1 GB mai mare fata de sistemul instalat pe modelul de telefon Galaxy S3, deoarece ne dorim sa oferim clientilor nostri, o calitate superioara a rezolutiei ecranului, cat si functii mult imbunatatite. Utilizatorii Samsung Galaxy S4 beneficiaza de un slot microSD cu ajutorul caruia vor putea extinde memoria telefonului.”

Samsung, practic, isi indeamna clientii sa mearga sa achizitioneze un card microSD, daca au nevoie de mai multa memorie pe telefon. Ce nu stie Samsung, insa, e faptul ca versiunea de Android Jelly Bean nu mai are suport pentru a putea muta aplicatiile / jocurile pe memoria externa (card microSD) a dispozitivelor, ceea ce face ca raspunsul lor sa fie unul hilar.

Am dori sa aflam parerile voastre pe aceasta tema.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.